Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pejskařka zahrnula svého mazlíčka kupou dárků: Utratila za ně statisíce! Koupila i psí sáně

Autor: jžk - 
26. prosince 2020
07:20

Alisa Thorneová (52) z Walesu už utratila stovky tisíc korun za štěně čínského chocholatého psa od doby, co si jej v červenci pořídila. Zachází s ním jako s děckem!

Šestiměsíční štěně čínského chocholatého psíka, které si paní Thorneová pořídila v červenci 2020, stálo už jeho paničku přes 350 tisíc korun. Jen za vánoční dárky pro Fabia utratila žena skoro 200 tisíc! 

Letošní vánoce strávila dekorováním zahrady do podoby Zimní říše snů, jako na míru dělané pro velikost půlročního psa. Fabio má tak dokonce vlastní sáně! Paní Thorneová na svém chlupáčovi rozhodně nešetří a mezi dárky můžeme najít třeba motýlek s křišťály Swarovski za sedmnáct tisíc či 3700 Kč za obleček z kolekce od Cavalliho.

Štěně je na život na vysoké noze zvyklý, po městě se nechává vozit jedině v kočárku. „Fabio je jako moje dítě, miluju ho celičkého! Je strašně rozkošný a já ho chci rozmazlovat,” řekla Alisa a prozradila, že na jejich první společné Vánoce mu nechala udělat speciální sestřih. Také dárky, které štěně dostane, jsou povětšinou vyrobeny na míru. 

Nemám velkou rodinu, takže mít hezké společné Vánoce pro mě hodně znamená. Nemůžu se dočkat, až mu pomůžu otevírat jeho dárečky!” prozrdila na sebe ještě před štědrým dnem. Jen koupě nového psa ji vyšla na 73 tisíc, nezdráhala se však utratit dalších téměř 30 000 na štěněcí párty, kdy mu darovala prvního přdraženého motýlka a vlastní kabriolet za 4600 Kč. Fabio nyní vlastní přes 800 kusů oblečení a rozjíždí kariéru v psím modelingu. 

Podívejte se s námi na jeden z nejdojemnějších psích příběhů v historii. Kříženec kolie a ovčáka jménem Bobbie dokázal to, co by zvládl jen málokterý člověk. Překonat po svých cestu dlouhou přes 4 000 kilometrů, aby se shledal se svou milovanou rodinou. I proto získal Bobbie přezdívku „zázračný pes“.

frantacizek ( 26. prosince 2020 07:28 )

ANO! Takto bychom chtěli, aby dojel Rytmo aka Santa se sobem na vodítku. Měli bychom pro něj tady více kšeftů u našich dětí

Zobrazit celou diskusi