Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Miroslava policisté oživovali 70 minut: Přestože nepřežil, jeho dcera jim poslala poděkování

Miroslava policisté oživovali 70 minut: Přestože nepřežil jeho dcera jim poslala poděkování
Miroslava policisté oživovali 70 minut: Přestože nepřežil jeho dcera jim poslala poděkování  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: jel - 
8. listopadu 2020
05:50

Dvojice policistů mimo službu pohotově začala oživovat bývalého policistu Miroslava V., který zkolaboval začátkem srpna ve vlaku na cestě z Holešova do Prahy. Přestože muž nepřežil, jeho dcera Eva se rozhodla obětavým policistům poděkovat.

„Podle zdravotníků byla resuscitace poskytována velmi kvalitně a odborně. Trvala snad 70 minut, do předání otce záchranné službě v Praze na Hlavním nádraží,“ píše paní Eva v dopise. Uvádí také, že její tatínek byl bohužel po převozu do nemocnice prohlášen za mrtvého, ale i tak by rodina chtěla poděkovat mužům, kteří se ho snažili udržet při životě.

„Uvědomujeme si jak náročný fyzický i psychický výkon se jedná. Neskonale si vážíme osobní statečnosti s jakou přistupovali k záchraně života našeho táty,“ pokračuje poděkování, které policisté zveřejnili na svých facebokových stránkách.

Mnoho dalších uživatelů se k situaci vyjádřilo velmi kladně. „Hrdina je každý, kdo dokáže pomoct, kdyby tohle dokázal každý, hned by na tom světě bylo líp!“ míní Michal. „Děkuji všem policistům za jejich pohotovost při záchraně lidských životů. Krásné poděkování zachráncům, je smutné že to jejich bývalí kolega nevybojoval,“ píše Miloslava.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi