Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topmodelka Alena ignorovala bolest na hrudi. Skončila s vážnou srdeční chorobou v nemocnici

Autor: DH - 
16. října 2020
12:34

Přední topmodelka se na sociálních sítích přiznala, že prodělala vážnou srdeční nemoc, která ji na čas upoutala na lůžko. Několik měsíců ji přitom bolelo na hrudi, ona to však ignorovala.

Jednatřicetiletá Alena Gerberová je přední topmodelkou, která žije s bývalým fotbalistou a legendou Werderu Brémy Clemensem Fritzem. Dvacátého září oba prožili možná nejhorší den jejich životů, když ženu hospitalizovali v mnichovské nemocnici ve velmi vážném stavu.

Modelka o své tíživé životní situaci informovala svých 162 tisíc fanoušků na Instagramu, kde sdílela fotku z nemocničního lůžka. Přiznala, že se zotavuje z vážné nemoci. „Jsem v nemocnici kvůli zánětu myokardu, který mám zřejmě už několik měsíců,“ uvedla.

Nemoc často způsobuje virová či bakteriální infekce. Zatím není jasné, kde k ní modelka přišla. Podle posledních informací je ovšem žena z nejhoršího venku a byla propuštěna z nemocnice. V současné době by se měla nacházet v Rakousku, kde se na čerstvém horském vzduchu zotavuje ze složitého zákroku.

Alena zároveň uvedla, že by chtěla varovat všechny, kteří ignorují své zdravotní problémy. Podle jejích slov ji celé měsíce bolelo na hrudníku a tlouklo silně srdce. „Já to všechno ignorovala. K lékaři jsem šla pozdě. V budoucnu chci lépe poslouchat svou intuici,“ napsala.

Alena Gerberová je přední světová modelka, která se touto prací živí už od svých 13 let. Je také herečka, vystupuje v několika německých televizních seriálech a pořadech. Účastnila se i několika regionálních soutěží krásy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi