Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

2 z 10 dětí zažily vyhrožování či zastrašování na internetu. Martyho to stalo život

Více na www.martyisdead.cz
Více na www.martyisdead.cz  (Autor: Mall.tv)
Autor: dp - 
1. prosince 2019
00:00

Víte, že 1/10 dětí někomu poslalo lechtivou fotku? Predátor, který si vyhmátne svou oběť, přitom může být člověk, kterého oběť důvěrně zná. 1/5 profilů na sociálních sítích je totiž falešná… Nahlédněte do soukromí nezletilých, kteří se díky sdílení intimních snímků a videí mohou stát vydíratelnou obětí kyberšikany. 15letý Marty na kyberšikanu doplatil svým životem. Jak předejít dalším tragickým úmrtím našich dětí?

Důležitá je prevence

Nikdo normální nechce, aby dítě skončilo ve spárech internetových predátorů. Mall.tv proto připravil osvětovou stránku, kde dětem i rodičům radí, jak na internetu nenaletět nebezpečným lidem (stránku najdete zde). Skutečné příběhy skutečných dětí jsou na webu nejen k přečtení, ale dokonce ke zhlédnutí. Nervydrásající 8dílný webseriál #martyisdead vychází ze skutečných událostí a žádný nezletilý či rodič si ho nesmí nechat ujít.

Pokud vám utekly předchozí díly, najdete je zde.

Pusťte si 7. díl #martyisdead

Více na www.martyisdead.cz Více na www.martyisdead.cz | Mall.tv

Více na www.martyisdead.cz Více na www.martyisdead.cz | Mall.tv

Více na www.martyisdead.cz Více na www.martyisdead.cz | Mall.tv

Vůbec nejdražší seriál internetové televize Mall.tv vyhrál na festivalu Seriál Killer. Skvělé herecké výkony, skvělý obraz, skvělý zvuk a to hlavní: mrazivá atmosféra. Další díl webseriálu uvidíte na Blesku 7. prosince.

Zobrazit celou diskusi