Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nechutná zábava zlaté mládeže z Ruska: Peníze hází po lidech z jedoucí limuzíny

Autor: DH - 
26. listopadu 2018
21:54

Na jednom z instagramových účtů bohaté mládeže se objevilo několik videích, na kterých se puberťáci z Ruska chlubí penězi obzvláště nejapným způsobem. Hází je po lidech nebo je dokonce používají jako podložení pod kola uvízlého auta...

Internet a zvláště pak instagram, přetéká různými snímky a videi dětí, které se topí v penězích. Je už takovým pravidlem, že ty nejbohatší a zároveň nejšílenejší z nich většinou pocházejí z Ruska.

A právě z největší země na světě přicházejí dvě videa, která vás donutí zakroutit hlavou nad tím, jak rozmazlený a povýšený člověk může být.

Mladík v masce na jednom z nich jede v luxusní limuzíně po hlavní ulici v Petrohradě. Ve svém úvodním dialogu říká, že v ruce drží 50 000 ruských rublů, což je v přepočtu asi 16 tisíc korun. To by měla být i přibližná průměrná mzda v ruské metropoli. Na tom by asi nebylo nic tak divného. Mladík ale otevře okénko a po lidech začne peníze házet. Z amplionu na automobilu na ně přitom pořvává a vysmívá se jim.

Na tom druhém dokonce v luxusním Mercedesu S coupé 63 AMG veze dvě spoře oděné slečny. Schválně ale zajede na písek, aby se auto zahrabalo.

Jako správný gentleman pak dívky pošle s lopatou auto odhrabat. Jedna z nich má ale náhodou v kabelce doslova štosy bankovek, které pod kola do písku nahází. Automobil pak obě dívky odtlačí a řidič je ponechá svému osudu.

Někomu to může přijít jako legrace, každopádně video většinou sklízí velikou kritiku a v komentářích se do mladíka v diamantové masce všichni obouvají. „Jakej idiot si o sobě může myslet tak moc, že po lidech rozhazuje peníze? Jen proto, že se narodil se zlatou lžičkou v pr****? Je ostudou pro svou zemi a taky pro jeho rodiče,“ stojí v jednom z nich.

Na první z videií se můžete podívat v následujícím odkazu:

A další mistrovský kousek:

Taurus70 ( 27. listopadu 2018 06:28 )

No hlavne ze se nasi mladi zbohatlici chovaji lip😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi