Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pár se 4 roky marně snažil o miminko: Provozovali pouze anální sex!

Pár se 4 roky marně snažil o miminko: Provozovali pouze anální sex! (Ilustrační foto)
Pár se 4 roky marně snažil o miminko: Provozovali pouze anální sex! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: msj - 
24. srpna 2018
19:59

Muž (26) a žena (24) se už čtyři roky snaží o miminko a pořád nic. Manželé proto vyhledali lékařskou radu a zjistili, že po celou dobu měli pouze anální sex. Lékař jim tedy musel něco vysvětlit…

Po konzultaci s lékaři manželé po čtyřech letech přišli na to, co dělali špatně. Po celou dobu svého vztahu totiž provozovali POUZE anální sex. Navíc na oba byl vyvíjen obrovský tlak ze strany rodiny, která si na obou stranách už přála vnoučátko.

Samotný akt splynutí dvou lidských těl byl podle nich bolestivý zejména pro manželku. Lékař si proto myslel, že jde o nějakou gynekologickou nemoc. Při rozsáhlejší prohlídce se zjistilo, že manželka NIKDY neměla vaginální sex.

Podle lékaře si manželka dokázala do oněch prostor strčit dokonce tři prsty. Pár po celé čtyři roky nepřišel na to, jakým způsobem počít miminko. Za to čínská veřejnost viní primárně školství, konkrétně tedy sexuální výchovu. Doktor se proto tedy rozhodl páru předat vzdělávací knihu, podle které by se jim to mělo konečně povést.

 

alex_murphy ( 24. srpna 2018 22:24 )

Manželům se nedaří mít děti, léta to zkouší a pořád nic. Kolega jim poradí ať jedou k specialistovi do Ameriky. Tak letí do USA, přijdou ke specialistovi, anglicky moc neumí, ten jim tedy naznačí, aby to jako dělali, že se na to koukne. Kouká na ně asi 30 vteřin, obrátí se na podpatku, načmárá něco na recepis a pošle je domů. Jakmile přiletí, manžel hned vyběhne z letadla a žene do první lékárny. A povídá: "Máte Tritheotrhol?" "Cožžee???" nato lékárnice. "Tritheotrhol! Já to potřebuju kvůli dětem!" "Cožžee??? To jsem v životě neslyšela! Máte nějaký špatný recept!" "Ne! Je od amerického profesora!" "Tak mi ho dejte!" Chlápek vybalí recept a lekárnice čte: "TRY THE OTHER HOLE!"

cocumysvole ( 24. srpna 2018 20:41 )

Jejich rodiče byli sourozenci a oba mají IQ 10

offline ( 24. srpna 2018 20:41 )

Tak by to měli dělat nejen všichni číňané, ale všichni lidi vůbec. A s plozením zase začít, až počet poklesne pod miliardu.

y1xcvbnm ( 24. srpna 2018 20:16 )

takovým debilům by snad ani nemělo být dítě dopřáno, co z něj vychovají

Zobrazit celou diskusi