Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Život v luxusu z pochybných milionů! Dcera oligarchy Abramoviče létá do školy vrtulníkem a paří až do rána

Autor: jh - 
6. června 2018
05:33

Sofia (23), jedno ze sedmi dětí ruského multimilionáře Romana Abramoviče (51), se ráda chlubí svým přepychovým životním stylem. Na sociálních sítích pravidelně zveřejňuje fotky z drahých dovolených a prestižních večírků.

Dívka s ruským občanstvím žije odmala ve Velké Británii. Na rodinném sídle se stará o 4 koně, se kterými jezdí prestižní závody. Když si chce od sportování odpočinout, odcestuje na Ibizu, do Tokia nebo na Maledivy.

Ráda si dá také s přáteli drahé šampaňské. Pití jí jako správné Rusce chutná. Jen za její osmnácté narozeniny tatínek zaplatil 880 tisíc korun. Pro Abramoviče, majitele klubu Chelsea FC, je to však jen zanedbatelná částka. Celkem vlastní asi 225 milionů korun.

Ruský oligarcha se však nedávno dostal do problémů. Britská vláda mu odmítla dát vízum, což znemožnilo jeho návrat za rodinou. Není známo, proč byl Abramovičovi vstup do země znemožněn, údajně má stát pochybnosti co se týče původu jeho obrovského bohatství. Milionář se nedávno do země vrátil díky izraelskému občanství, ke kterému není vízum zapotřebí, to mu ale zajistí pobyt v zemi jen dočasně.

Sofia se však problémy svého otce očividně netrápí a užívá si naplno studentský život. Do prestižní soukromé školy létá běžně vrtulníkem. Jestli jí škola jde stejně dobře, jako utrácení tátových peněz, není známo.

 

Video: Zbohatlík leští luxusní auto živým štěňátkem

nazor ( 6. června 2018 15:29 )

Je to smesny tendencni clanek od pisalka plesku jh. Chteli bychom spis vedet neco o kelnerovi, treba kde bydli v velke britanii, co dejaji jeho deti, a jak vubec vypada, nikde se neukazuje, jeho fotky jsou stare, pripada mi jako by se stydel se nam ukazat. Je to zajimave o cizacich toho vime vic nez o nem. Abramovic si vydelal za divoke privatizace za jelcina pokud je mi znamo a kelner prevedl fondy ceske pojistovny taky za privatizace, takze myslim je to dost podobne. Ale to pisalek plesku jh asi nevi.

spania ( 6. června 2018 11:40 )

Obyčejná tuctová holka s nadváhou.Bez tatínkových peněz by nebyla nic.

olda1000@... ( 6. června 2018 11:05 )

 Pokr:Kde jsi vzal,že je mafián??Podle vyšetřování své peníze vydělával poctivě..Navíc(jestli to víš) vlastní anglický fotbalový klub FC Chelsea London a tam sponzoři přidávají desítky milionů liber ročně,tak tady nepiš krávoviny..

pavucinka ( 6. června 2018 08:45 )

Zřejmě budou ty miliardy spíše jeho dětem škodit. Pokud je nenaučil peníze vydělávat, nebudou si jich ani vážit, a nebudou mít problém o ně nějakým způsobem přijít .Otázka času.

taky ( 6. června 2018 06:30 )

 Odkdy je Abramovičovo jmění 11,7 miliardy dolarů (dle Forbes) po přepočtu 225 milionů korun???

Zobrazit celou diskusi