Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvojčata utratila 435 tisíc korun za plastiky, aby vypadala jako Brad Pitt. Moc se to nepovedlo, že?

Autor: shp - 
4. prosince 2017
17:25

Seznamte se s dvojčaty Mattem a Mikem Schleppovými z americké Arizony. Tito bráchové nikdy nebyli spokojení se svým vzhledem a chtěli se přiblížit svému největšímu vzoru. Tím není nikdo jiný než hollywoodský fešák Brad Pitt (53).

Matt a Mike se proto po 20. narozeninách rozhodli, že půjdou pod kudlu plastického chirurga. Během několika měsíců podstoupili desítky bolestivých zákroků, aby se vizuálně Bradu Pittovi co nejvíc přiblížili. A i když si někteří ťukají z výsledku na čelo, dvojčata jsou spokojená.

Stálo to více než zato. Udělal bych to desetkrát znova. Naprosto mi to pomohlo k tomu, abych získal více děvčat. Když jdu venku, dvakrát se na mě podívají a pak na mě pískají,“ prohlásil Matt. Jeho nový vzhled prý způsobil uragán nejenom u nových objevů, ale i u bývalek.

Podstoupil jsem tak dramatickou změnu, že expřítelkyně, které jsem dlouho neviděl, na mě nemůžou přestat zírat a říkají, že se jim chce plakat. Když tohle nedonutí člověka cítit se dobře, tak co pak tedy?“ dodal Matt. A jeho bratr-dvojče Mike jenom přitakává.

Nikdy jsem netušil, že můžu být tak šťastný jako nyní. Cítím se jako na vrcholu světa díky plastickým zákrokům, které jsem podstoupil. Podstoupil jsem je, protože jsem se nechtěl cítit sklesle kvůli vzhledu,“ prohlásil Mike. Tak snad jim ty změny za ty prachy stály. Plastickým chirurgům totiž vysolili v přepočtu přes 435 tisíc korun. 

Podívejte se na děsivou proměnu Brada Pitta v Eraserheada:

Video  Podívejte se na děsivou proměnu Brada Pitta.  - /Youtube/
Video se připravuje ...

krtek. ( 4. prosince 2017 18:01 )

Beavis a Butthead, eventuelne blb,y a blbej,si ? pripominaj mi nejaky film...

pelagie ( 4. prosince 2017 17:59 )

Lidská blbost je nekonečná, plastika žádný efekt,opičáci jako předtím...

Zobrazit celou diskusi