Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka trpěla stejnou nemocí jako vévodkyně Kate: Po porodu se zabila

9. listopadu 2017
14:11

Nešťastná matka, která trpěla šílenými těhotenskými nevolnostmi jako vévodkyně Kate, spáchala sebevraždu. Britka Polly Ross (†32) se dokonce uchýlila k marihuaně, aby bolesti utišila. Jenže právě kvůli drogám se u ní rozvinula psychóza a po porodu skočila pod vlak.

U Polly Ross se v těhotenství objevila tzv. hyperemesis gravidarum, tedy nadměrné zvracení těhotných, které se projevuje zhruba do čtvrtého měsíce a může způsobovat dehydrataci. Těmito nevolnostmi trpěla i vévodkyně Kate, která musela být při všech třech těhotenstvích hospitalizována. Polly zkoušela bolesti a nevolnosti zmírnit marihuanou a psychedelickými houbičkami, jenže právě to se jí stalo osudným. 

U nastávající matky se objevila psychóza, kterou podle lékařů způsobily právě uvedené drogy, hlavně pak marihuana. Po porodu dcery se svému lékaři svěřila, že chce skončit svůj život. Matka byla následně hospitalizována v léčebném zařízení, kde se třikrát pokusila o sebevraždu. Navzdory tomu ji lékaři nechali ze zařízení odejít, když o to požádala. Polly poté v červenci 2015 skočila pod vlak.

Případ se nyní řeší před britským soudem, kde si zdrcená rodina stěžuje, že lékaři pochybili. „Se správným vedením, léky a podporou se mohla plně uzdravit. Měl by tu být nějaký systém na ochranu života, protože dochází k tolika sebevraždám žen po porodu. Nechápu, jak jí mohlo být dovoleno opustit nemocnici,“ uvedla teta oběti Emma May. Podle ní byla Polly velmi ambiciózní a inteligentní a pracovala jako překladatelka v Paříži. Stání bude pokračovat v následujících dnech.

Video: Vévodkyně Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět

 

Video  Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět  - hellomagazine.com
Video se připravuje ...

 

 

marianskelazne ( 16. listopadu 2017 22:30 )

a kolik chce mit K. teda jeste deti, kdyz snasi tehotenstvi "tak skvele"? troska selskeho rozumu..

jany ( 9. listopadu 2017 18:53 )

ha takze fetka do sebe pere drogy a pak se zabije. za to fakt nemuze tehotensky bliti

sores ( 9. listopadu 2017 15:48 )

Tak snad Kate už dostane rozum a nebude chtít 4 děcko!! Tím vším mužský neprochází co musí ženy vytrpět!!

Zobrazit celou diskusi