Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka paterčat se musí otáčet: Uživit desetičlennou rodinu ji stojí 6 tisíc týdně!

Autor: lm - 
12. června 2017
17:36

Trojnásobná maminka si přála jen jednoho syna, v těhotenství ale zjistila, že čeká paterčata. Australanka Kim Tucci (27) se už přes rok stará o početnou desetičlennou rodinu. Mladá žena nyní poodhalila, jak vypadá její život.

Kim Tucci z australského Perthu měla devítiletého syna z předchozího manželství a dvě dcery se svým současným manželem Vaughnem, když se rozhodla si pořídit ještě jedno miminko. Vytouženého synka loni v lednu skutečně porodila, jako bonus ale dostala ještě čtyři malé dcerky.

Uživit desetičlennou rodinu není žádný med, Kim Tucci to ale dělá na jedničku. Mladá maminka zvládá každý den připravit čerstvá jídla a to za pouhých 350 australských dolarů týdně (cca 6 tisíc korun). Ačkoliv se nám to může zdát moc, na poměry australského Perthu, kde čtyřčlenná rodina za jídlo týdně utratí kolem 3,5 tisíce korun, je to skutečně obdivuhodné.

"Žádné zmražené polotovary, vše dělám čerstvé. K večeři míváme hovězí stroganov, pečenou zeleninu a kuřecí paličky či risotto. Snažíme se každý večer připravit zdravé jídlo. Připravuju i čerstvou výživu pro děti, nekrmím je ze skleniček. Ani bychom si tolik dětské výživy nemohli dovolit," přiznala Kim australskému serveru Mamamia. Osminásobná maminka již dříve prozradila, že její paterčata spotřebují na 60 plen a půl krabice sunaru denně, Kim proto musí obracet každou korunu. Svoji velkou rodinu by ale za nic nevyměnila.

Video: Česká paterčata na srazu vícerčat

Video  Paterčata na srazu vícerčat  - Tomáš Koníček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

agalii ( 13. června 2017 12:43 )

Super....takže cenzura v Plesku funguje. Tak pěkně jsem se rozepsala o našich tmavých spoluobčanech a článek se nějak záhadně vytratil To snad není pravda

agalii ( 13. června 2017 12:25 )

Hele máš rozum? Chtít po cikánovi spočítat kolik je 1+2+5+2 ???

agalii ( 13. června 2017 12:21 )

A jééje....moje babička vždycky říkávala..když hodíš mezi husy,vždycky některá gagne....tož vítej cikáne

ivanak ( 13. června 2017 09:46 )

Tak šup Giňovi do letadla a do Austrálie.Paní vám tam ukáže,jak se to dělá.Má ještě o dvě děti navíc.

ellenic ( 13. června 2017 08:17 )

Hezký článek o šikovné rodině, která se stará o početnou rodinku. Ale jak je vidět, nenaříká a nejspíše nemá ani připravený seznam, jaké věci jí mají lidé pořídit. Přitom má celkem 8 dětí, ale žádné nářky, velmi se snaží. U nás je sbírka jedné rodiny v částce 600 000 Kč a z druhé sbírky mají také od lidí pravidelné příjmy, nyní je tam kolem 288 000 Kč. Ale naříkají a viděla jsem seznam věcí, které požadují od lidí. Mohou jim pomoci babičky, když napletou svetříky, ušijí kalhoty a sukýnky. V secon handech je spousta krásného dětského oblečení oblečení za pár korun. Nemusí být paterčata oblečena ve stejném oblečení . Řídím se zásadou, kupuji si jen to, na co mám .

Zobrazit celou diskusi