Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Prezident se ve Zlínském kraji zranil u oka: „Jsem nešika," vysvětluje krvavý škrábanec

Autor: amb - 
17. dubna 2024
17:04

Prezident Petr Pavel se během druhého dne návštěvy Zlínského kraje zranil. Na fotografiích je vidět krvavá ranka v blízkosti oka. Tu ještě neměl během návštěvy bývalých muničních skladů ve Vrběticích. Ve "Vesnici roku" Ostrožské Lhotě a na snímcích vytvořených po druhé hodině odpolední už je ale škrábanec vidět. 

„Jsem nešika. A když je někdo nešika, tak si způsobuje zranění,“ řekl Pavel Novinkám, které na to upozornily. Zranění nechtěl víc komentovat ani Pavlův mluvčí Vít Kolář. Místo toho zavtipkoval, že se prezident řízl při holení. Ošetřil se prý sám. 

Naposledy se prezident zranil v Jihlavě, když v květnu navštěvoval Kraj Vysočina. Zapojil se do štafetového běhu a v jednu chvíli se mu obličej zkřivil bolestí. Původně mělo jít o křeč, ze zdánlivé maličkosti se ale vyklubaly natržené stehenní svaly. Léčil je tři týdny. „Nechtěl jsem zahltit sociální sítě fialovými fleky na stehnech,“ přiznal tehdy. 

Pavel dnes zakončuje dvoudenní návštěvu Zlínského kraje. V pondělí během návštěvy společnosti TON zkoušel vyrábět ohýbaný nábytek, do akce se pustil i ve výrobně obuvi Vasky. Ani v jednom případě se nezranil. 

Video  Petr Pavel v Hráčích: O pendlování mezi Černoučkem a Lumbeho vilou na Hradě  - Blesk TV
Video se připravuje ...

naidka ( 19. dubna 2024 10:42 )

👍 👍 👍

naidka ( 19. dubna 2024 10:38 )

Proč o tom novináři pořád píší? Že by za tím bylo něco opravdu "senzačního?" 🙃

jajas ( 18. dubna 2024 20:42 )

🙂 Asi ho tam vítali ohňostrojem... 🙂

roxin ( 18. dubna 2024 16:11 )

Tak to vědět nepotřebuji, dovedu si představit že se ti taková práce líbí, jinak bys ji nedělal. A zadarmo určitě ne, ani se nedivím že ti přidají protože se opravdu moc snažíš a zasloužíš si přidat! 😃 😃 😃

roxin ( 18. dubna 2024 12:01 )

A už hodně dlouho to musí stát za to, jinak by ti to bylo jedno jak kdo píše a co píše, opravovat chyby atd., atd. 😃 Výdělek při důchodu potěší,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa