Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jeho manželka dříve potratila, teď se těší na třetí dítě. Rakušan: „Asi to bude chlapec“

Autor: simao - 
4. prosince 2019
15:33

Na politické scéně nyní Vít Rakušan (STAN) řeší situaci kolem stíhání Andreje Babiše (ANO) a také auditní zprávy Evropské komise, která má potvrzovat, že je český premiér dál ve střetu zájmů. Doma ale má Rakušan zcela jiné starosti. Jeho rodina se připravuje na příchod třetího potomka. Blesk Zprávám šéf STAN řekl, že sám je ze třech dětí a na (patrně) syna se moc těší.

Bývalý dlouholetý starosta Kolína Vít Rakušan (STAN) má doma dceru Agátu a syna Matěje. A nyní to opět vypadá na kluka.

„Spíše to vypadá na syna, nicméně potomek odmítl zvolit vhodnou polohu nohou. Tvrdohlavost je geneticky téměř jistá, a to z obou stran,“ směje se v reakci pro Blesk Zprávy Rakušan.

S manželkou Marií si však v minulosti zažili i těžké chvíle. To když po dceři Agátě o další dítě přišli. „V loňském roce byl takový problém. Bylo to v té počáteční fázi,“ říkal Rakušan Blesk Zprávám před volbami 2017 v pořadu Osoba blízká.

Tehdy těhotná manželka Marie ho doprovodila i do studia Blesku před sněmovními volbami.

Video  Porod v době voleb: Kandidát do Sněmovny Rakušan už o jedno dítě přišel  - Jakub Veinlich, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Nyní ale doufají, že vše klapne bez potíží. A Rakušan si uvědomuje, že ho čeká to, co každého novopečeného rodiče - přijde o noční klid.

„Mám rád spánek. Ale jsem připraven ho v příštích letech trochu omezit. Demografická křivka ČR vyžaduje osobní nasazení. Předpokládaný začátek nočních směn - polovina dubna,“ napsal na facebooku a přiložil foto z ultrazvuku.

Mají nyní s manželkou vybrané jméno? „Jméno je otázkou večerních hovorů, ale definitivní rozhodnutí ještě nepadlo,“ říká Blesk Zprávám Rakušan.

„Tři děti už jsou, v našich relacích, velkou rodinou. Sám jsem ze třech dětí a bylo (a je) to skvělé. Další potomci? Nikdy neříkej nikdy, ale vzhledem k tomu, že už nejsem nejmladší a hodlám všechny své děti porazit v tenise, tak už to v plánu není,“ dodává 41letý Rakušan.

Video  Rakušan (STAN): Svoboda se nedá koupit koblihou. A dnešní doba našim dětem skýtá neuvěřitelné možnosti  - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

barracuda.sro ( 5. prosince 2019 16:01 )

A bude mít po Tatínkovi takové "vyvalené oči ,jak bobr kule"

Propisovacka ( 4. prosince 2019 19:04 )

Jo, jo. Vypadá to romanticky. Pokud vím, pan Rakušan má děcko z prvního krátkého manželství, které si nestačil užít. Pokud ho ve výčtu dětí počítá, tak O.K. Zveřejnění snímku z ultrazvuku se mi jeví všeobecně jako trochu praštěné. Tím spíš u politika, který se usilovně chce stát významným.

e.lesanova ( 4. prosince 2019 17:31 )

Hlavně, aby z dětí nebyli podrazáci, udavači a osoby s křivou páteří po "tatínkovi"

tarka ( 4. prosince 2019 16:58 )

P.S. Nespat bude tvoje stará, ty budeš v pohodě chrápat v parlamentu, ty blbe...

tarka ( 4. prosince 2019 16:55 )

Rakušane, že jsi neskutečný trapný blb a hňup se nedá popřít.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa