Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po Babišovi hodil vejce, zaplatí tisícovku. Premiér byl mladíkovi „nesympatický“

Autor: ČTK - 
9. listopadu 2018
16:32

Muž, který v září na předvolební akci hnutí ANO na pražském Pankráci hodil vejce po premiérovi Andreji Babišovi, musí zaplatit pokutu 1000 korun. Podle úředníků se dopustil přestupku proti občanskému soužití. Trest dotyčný přijal, verdikt je tak pravomocný. Dnes o tom informovala Česká televize.

Vejce přilétlo na premiéra na akci nazvané sousedská večeře, přistálo asi deset centimetrů od něj, uvedl server Seznam Zprávy.

Babišova ochranka muže okamžitě zneškodnila a převezla na policejní stanici. Policisté dechovou zkouškou zjistili, že muž má 1,44 promile alkoholu v krvi. Nakonec incident vyhodnotili jako přestupek a předali věc Úřadu městské části Praha 4.

Muž podle ČT vypověděl, že ho k hození vejce nikdo nenaváděl a že to byl jeho nápad. Premiér mu je totiž „nesympatický“, navíc mu vadí, že je trestně stíhaný. Nikoho ale nechtěl zranit, jen chtěl „demonstrovat svoje nesympatie s hnutím“. Svého jednání poté litoval, uvádí se v rozhodnutí o přestupku.

willi48 ( 12. listopadu 2018 19:29 )

a nejlépe mražené

marmat ( 12. listopadu 2018 12:05 )

A jak byl potrestán/i grázlové házící do DVEŘÍ PS před očima POLICIE = v těsné blízkosti příslušníků POLICIE po premiérovi pet-lahve !!! Kámen by také "NEOHLIDALI" ??? Až plnou , poloplnou láhev měli "odejmout" nebo CO ???? Neznáme výsledky !!!

marmat ( 12. listopadu 2018 11:57 )

marmat:Jak je asi redakcí placena parta místních trollů ??? Nebo možná JEDEN pavouk, z kterého padají vajíčka a nemá čas jim dávat jména...natož COKOLIV číst, sledovat a učí je to, co jediné umí....nadávat na celý Svět. Vždy měla v š u d e přednost KVALITA před kvantitou !!!Zde to je FUK.Pravidla diskuze určují sponzoři.

jentakjenkobliha ( 10. listopadu 2018 19:29 )

pepsl: Ty pošahaný rudý píííčusu, čoboli házeli na Havla vejce protože chtěli za presidenta znovu čobola ,jmenovitě Dubčeka. Nejsi ty taky drevokocůr z Východu ?

willi48 ( 10. listopadu 2018 10:17 )

Po tom je ti, blbečku, velký kulový !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa