Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babišův muž skoncoval s Kleslovou. „Nemáme to zapotřebí,“ tvrdí Nacher

Autor: peb - 
12. října 2018
19:15

Poslanec a zastupitel hlavního města Prahy za ANO Partik Nacher nehodlá spolupracovat s političkou Radmilou Kleslovou, někdejší pražskou šéfkou hnutí Andreje Babiše (ANO). Nacher to řekl v sobotním rozhovoru pro deník Právo, který to avizuje na svém webu.

Nacher měl spoluprací s kontroverzní političkou v plánu sjednotit dvě křídla pražského ANO, jedna skupina se totiž vytvořila kolem primátorky Adriany Krnáčové a druhá právě kolem bývalé místopředsedkyně ANO Radmily Kleslové. Nacher chtěl z Kleslové udělat svou poslaneckou poradkyni a platit jí 1000 korun měsíčně. Měla mu prý pomáhat s legislativou.

Nacher zmínil „dvojnásobného vraha“

„Nejspíš jsem udělal politickou chybu, ale lidsky si za svým rozhodnutím stojím. Tak ostré reakce mě ale opravdu překvapily. Připadám si, jako bych měl za asistenta dvojnásobného vraha,” řekl Nacher.

„Dohodli jsme se s paní Kleslovou, že ani jeden z nás to nemá zapotřebí, takže spolupráci jsme v pátek ukončili,” dodal Nacher.

Kontroverze kolem Kleslové

Radmila Kleslová byla původně členkou ČSSD, do hnutí ANO pak vstoupila v roce 2014. V barvách ANO se stala starostkou Prahy 10.

V roce 2015 se provalilo, že Kleslové advokátní kacelář poskytovala právní servis vícero státním firmám současně. Měla tak například od Českých drah nebo od ČEZu získávat stovky tisíc měsíčně. Piráti navíc tvrdí, že měla inkasovat další stovky tisíc prostřednictvím svého působení ve společnostech Pražská teplárenská a PRE. 

Kleslová navíc měla před listopadovou revolucí v roce 1989 spolupracovat s komunistickou tajnou službou.

komin ( 14. října 2018 18:05 )

ubozak Nacher- smesny trpaslicek a jeste navic krivak

frnduskova ( 12. října 2018 20:31 )

 To je hnus, stará tlustá šereda! Ta kdyz nemá make-up, může strašit malé děti!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa