Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Zneužil Klause a dluží Mašlíkové. Soud dal sympatizantovi Okamury podmínku

Autor: Marcel Mihalik - 
29. listopadu 2016
21:40

Na sex lákal ženy přes „dobrou známost“ s Václavem Klausem (75), bývalý prezident však Alexandra Stepanoviće (35) nezná. Kdo s ním má zkušenost, je moderátorka Hana Mašlíková (34), jíž dluží za módní přehlídku. Muži původem ze Srbska v úterý za vyhrožování albánskou mafií a neoprávněné vniknutí do bytu své tehdejší přítelkyně Sabiny H. (47) udělil Obvodní soud pro Prahu 7 dvouletou podmínku, „zákaz styku s poškozenou v jakékoli podobě“ a také povinnost zaplatit jí 35 tisíc korun. Blesk.cz se proto »hochštaplera« zeptal, jak to s těmi známostmi a penězi je.

Kdy zaplatíte Haně Mašlíkové?

Tímto Hance Mašlíkové vzkazuji, ať vydrží. Během 14 dní by to mělo být v pořádku. Jde o opožděnou platbu za módní přehlídku, o nic víc.

Uvádíte, že váš blízký přítel je Václav Klaus. Trváte na tom?

To jsem možná trošičku přehnal. Pan Václav Klaus mým blízkým přítelem v žádném případě není. Je to člověk, kterého si nesmírně vážím. Měl jsem tu čest se s ním několikrát setkat v rámci jazzových večerů.

Alexander Stepanovic u soudu Alexander Stepanovic u soudu | Blesk/Robert Klejch

Tvrdíte, že jste organizoval loňskou návštěvu Marine Le Penové v Praze, je to tak?

Tenkrát jsem za Občanskou konzervativní stranu, kterou jsem spoluzakládal, měl na starosti zahraniční politiku strany. Vzhledem k tomu, že tehdejší předseda strany Jiří Janeček není jazykově vybaven, tak jsem byl pověřen návštěvu Marine Le Penové v Praze dojednat. Tuto návštěvu jsem skutečně já osobně dojednával zhruba rok a půl.

Jste členem té strany?

Osobně se necítím být členem.

Protože na Facebooku máte profil s vaším jménem a za ním je SPD, z toho se dá číst, že jste politikem té strany. Není to matoucí?

Ano, je to moje stránka, znamená to, že jsem sympatizantem. A komu to doteď nebylo jasné, tak to uvádím na pravou míru.

Konference Okamurovy SPD v Praze na Pankráci Konference Okamurovy SPD v Praze na Pankráci | Foto Blesk - Jaroslav Šimáček

Takže jste od Janečka utekl k Okamurovi, s nímž jen sympatizujete.

S Okamurovo SPD jsem pouhým sympatizantem. O členství v straně jsem žádal. Ve stanovách SPD se píše, že můžeme čekat na rozhodnutí o členství až dva roky. Já o to zažádal, a jak se vedení vyjádří, to je v jeho kompetenci. Vedení se zřejmě nevyjádřilo, nicméně po této kauze svoji žádost o členství v SPD s největší pravděpodobností stáhnu.

Mám informaci z SPD, že vám to členství bylo už zamítnuto.

Tak to jste možná informovanější než já.

prezny ( 30. listopadu 2016 10:54 )

Okouna nemusím, není taky čistej.

nyxx ( 29. listopadu 2016 22:11 )

Zase jeden přivandrovanej ksindl, kterej u nás tropí jen neplechu. Jakou podmínku, zavřít ho do basy, parchanta srbskýho!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa