Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná Alex předčasně porodila, Zemanův kancléř se raduje ze syna

Autor: simao, vr - 
28. května 2015
12:49

VÍME PRVNÍ: Mají malého Vratislava! Alex Mynářová se svým manželem, Zemanovým kancléřem Vratislavem Mynářem, se radují ze svého prvního dítěte - mají syna. Porod byl předčasný, maminka i dítě jsou však v pořádku.

Televizní moderátorka Alexandra Nosková porodila svému manželovi vůbec první dítě. Z minulého vztahu s první ženou Kamilou žádné nemá. Stejně tak byla až do narození syna Vratislava bezdětnou i pohledná Alex.

Po svatbě s kancléřem v Osvětimanech, na které se jí již pod bílými svatebními šaty zakulacovalo bříško, se však prominentní hradní pár dočkal vytouženého miminka.  

"Chlapeček se narodil v pondělí. Bylo to o malinko dřív, než jsme to čekali (Mynářová měla termín v polovině června, pozn. red.), bylo to trochu předčasné, ale všechno je v pořádku. Jak maminka, tak syn jsou zdraví," sdělil Blesk.cz Mynář. Prozradil, že syn měl po porodu míry 2,30 kg a 46 cm. I tady se projevilo, že přišel na svět trochu dříve, než se čekalo.

Každopádně dříve, než přiletěl holub s bezpečnostní prověrkou, dorazil k Mynářovým čáp se synem. Zemanovu kancléři nadále chybí prověrka na stupni přísně tajné, stejně tak budil pozornost nákup vily v Praze-Strašnicích, kterou Mynář pro svou novou rodinu výhodně pořídil za 5,5 milionu od Janouškova advokáta Širokého a rekonstruuje ji.

Rozhovor s kancléřem Vratislavem Mynářem najdete v pátečním Blesku

auslak ( 28. května 2015 21:08 )

až taťka dostane bezpečnostní prověrku kluk půjde do školy

ellka ( 28. května 2015 20:14 )

Tiez mam ten nazor ze dieta sa narodilo tak ako sa malo, ale to by matematicky nesedelo do vztahu s "oteckom", tak je prdcasne.

ellka ( 28. května 2015 20:09 )

No ty si mu teda nalozil do buducnosti

Toma?_Potyka ( 28. května 2015 18:12 )

Ať je miminko krásné po tatínkovi a chytré po mamince ...

peterson69 ( 28. května 2015 17:52 )

Sašo ty zlatokopko,co Tě to napadlo.Pro pár špinavejch zlaťáků,pro falešnou slávu......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa