Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Monika Babišová o své rodině: Které z dětí je více po Andrejovi?

Autor: simao - 
21. listopadu 2014
17:45

Partnerka ministra financí Monika Babišová nechala nahlédnout do soukromí své rodiny. Promluvila o dětech Vivien (14) a Frederikovi (10). Které je víc po Andreji Babišovi?

„Když jsem rodila Vivien, kupoval nějakou firmu, a když přišel na svět Frederik, bylo to něco podobného,“ svěřila se před časem Monika Babišová pro Ona Dnes, že její partner u porodů nebyl. Její dceři Vivien je však nyní již 14 let, Frederikovi 10 let. „Už teď můžu říct, že se docela profiluje po tatínkovi,“ prozradila o synovi Monika Babišová v aktuálním čísle magazínu Téma.

Frederik je prý takový malý ředitel. „Když byla maličký, jeho nejoblíbenější písničkou byl Vedoucí od Chinaski. On začal poměrně pozdě mluvit, asi ve dvou letech. Ale ve třech letech už si pobrukoval ´Jsem vedoucí, já jsem king´, to bylo jeho. Je takový hodně uvědomělý, urputný, má tah na branku, zkrátka má spoustu podobných vlastností jako Andrej,“ dodává paní Monika a přiznává, že to má doma tak trochu „double“, a že výchova syna není vždy úplně snadná.

Frederik si to však prý umí i dobře spočítat. Dokládá to alespoň příběh, který Monika Babišová přidala do knížky k šedesátinám pro Andreje Babiše. A poodhalila také, jak vypadá jejich rodinná dovolená. Hlava rodiny prý leží, čte si, chodí, nebo se spíše prohání (protože prý neumí zvolnit) po památkách, občas si však chce i zasportovat. Se synem hraje třeba tenis. „Frederik, se kterým chce vždycky hrát, je ale vychytralý a říká si o peníze. Třeba jen o pět euro, ale vyhrožuje, že jinak hrát nepůjde. Když chce Andrej jít, zaplatí mu,“ napsala do knihy pro Babiše paní Monika.

Právě Babišovy děti z tohoto druhého vztahu s Monikou Herodesovou, jak zní její rodné příjmení, přivezly otci nedávno na oslavě jeho šedesátky narozeninový dort. A i při té příležitosti bylo vidět, že rostou jako z vody.

Dcera Vivien je však spíše po druhém z rodičů. „Ta je povahově spíš po mně. Už se u ní dost projevuje výtvarné nadání, krásně kreslí, vyrábí keramiku. Pokud ji to bude držet a podaří se, ráda by studovala design a byznys,“ dodává pro Téma Monika Babišová, která se sama věnuje právě designérství. Upozorňuje však, že jsou děti stále ještě ve věku, kdy se jejich přání mění. Třeba dcera chtěla dříve být veterinářkou – miluje zvířata, obzvlášť koně.

Monika Babišová také přiznává, že kvůli dětem odmítla i pár pracovních nabídek. „Abych pravdu řekla, vzhledem k tomu, že děti mě hodně potřebují, nezvládám to časově,“ uvedla. A tak stále pracuje hlavně pro svého partnera, který je zároveň druhým nejbohatším Čechem. „On sám si ani nepřeje, abych pracovala pro někoho jiného,“

Monika Babišová s dcerou Vivien Monika Babišová s dcerou Vivien | Jan Tůma
dodala v magazínu Téma Monika Babišová.

janina7777 ( 23. listopadu 2014 17:06 )

obě jsou po něm zlodějové po tatíčkovi

mandat ( 23. listopadu 2014 01:02 )

Svata pravda.

mandat ( 23. listopadu 2014 01:01 )

MOnika je vsechno mozny,ale dama a sympaticka rozhodne ne. A sexy ? Kdyz si v jejim veku hraje na 16 ???????????????????

mandat ( 23. listopadu 2014 00:59 )

MOnika je chirurgicky upravena, kdyby byla krasna,tak nebude chodit v jejim veku tak zmalovana, A jeji IQ ????????????????? Kdyby neco mela v hlave, tak nebude v mediich prezentovat to, co prezentuje. Hruza. A jake charizma ?????????? Babis ma ksicht jak po bouracce a jeho minulost ?????????????????

mandat ( 23. listopadu 2014 00:55 )

Tam zadna laska a stesti neni. Tam jsou jen penize.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa