Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kmotře Rittigu, to musí být tíha! Nosí na zápěstí hodinky za půl mega

Autor: map, lmk - 
20. září 2013
18:23

Kmotr Ivo Rittig (50) přišel na výslech kvůli Nagyové na minutu přesně. A jak by taky ne. Na ruce má hodinky za půl milionu. Stejné vlastní jen dalších 499 lidí na planetě. A Rittig se nemusí bát, že jde právě ke dnu. Jeho chronograf to zvládne až do hloubky sto metrů...

Lobbista, který řídil důležité věci i politiky, zbohatl na státních a pražských zakázkách, má zřejmě jednoduchý vkus: spokojí se vždy s tím nejdražším.

Luxusní apartmán v Monaku, vlastní tryskáč a obdiv budící hodinky na zápěstí… V Praze se nyní Rittig ukázal s hodinkami Hublot King Power Diego Maradona. Bylo jich vyrobeno jen 500 kusů a vyjdou na půl milionu.

Možná exprodavač samoobsluhy v Žitné ulici usoudil, že je musí ukázat svým Pražanům, kteří mu přispěli na konto z každé zakoupené jízdenky MHD 17 haléři. Ale asi je nechtěl škádlit až tak moc. Mohl sáhnout do své sbírky hodinek ještě hlouběji. Třeba pro zlaté Jaquet Droz Grande Date za 1 200 000 korun.

Příběh odvážných hodinek

Značku švýcarských hodinek Hublot (okno v lodní kajutě) založil Ital Carlo Croco až v roce 1980. Dnes je to kultovní značka. Croco chtěl hodinky, které by obstály při sportovním výkonu i večer v baru v Cannes. Když představil hodinky ze zlata, které osadil páskem z přírodní gumy, považovali ho za blázna. Dnes toto netradiční spojení materiálů používají všichni. Firma pak přidala další novátorské materiály: kevlar, titan nebo keramiku. Hublot je sponzorem mnoha sportovních světových akcí, pro Manchester United např. vyrobila hodinky, kde byla k označení hodin na ciferníku použita tráva ze stadionu Old Trafford.

123automobil ( 21. září 2013 12:38 )

Ty vole copak tento se učil když byl obyčejný prodavač a pak vedoucí v samoobsluze a už tam měl manko 780tisíc a to byly tenkrát nějaké peníze!!!!

123automobil ( 21. září 2013 12:32 )

A to vše má z nakradených peněz a lidi nemají pomalu co jíst,co se to stalo v 89 že se tahhle verbež dostala k moci,je to hroznéééé,a blesk provokuje lidi ale stejně rubáš kapsy nemá,

e.44 ( 21. září 2013 11:46 )

Ona až mu budoucí levicová vláda odklepne to úžasné zadlužení státu, tedy navýšení plánovaného schodku o 20 miliard, tak na ně bude mít.... tak proč by si je nekoupil, ať každý na první pohled vidí co jsou odboráři zač Jo a doporučovala bych mu zlatou variantu, je elegantnější a právě k němu se lépe hodí...

zabibol ( 21. září 2013 09:38 )

Soudruh odborář Zavadil si bude muset koupit lepší.

smudla12 ( 21. září 2013 04:35 )

Pul milionu? Cekal bych daleko vice. Je cela rada hodinek za mnohem vetsi cenu. Nicmene, ty hodinkz za to nemuzou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa