Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hříšná jachta: V Itálii si s Alešem Řebíčkem užívá i Simona Krainová!

Jiří Hudler a Simona Krainová na luxusní jachtě s exministrem dopravy Alešem Řebíčkem
Jiří Hudler a Simona Krainová na luxusní jachtě s exministrem dopravy Alešem Řebíčkem  (Autor: Týden.cz)
Autor: jos, pet - 
31. července 2009
14:42

Topolánek, šéf ČEZu Roman a teď i modelka Simona Krainová. Co mají společného? Jak potvrzuje fotografie, kterou získal Tyden.cz, všichni si užívali dovolenou na luxusní jachtě exministra dopravy Aleše Řebíčka.

 

Luxusní jachta, kde tráví svou prazvláštní dovolenou šéf ODS Mirek Topolánek obklopen vlivnými podnikateli a lobbisty, začíná připomínat hříšnou vilu italského premiéra Sylvia Berlusconiho! Na palubě se totiž objevila polonahá žena, kterou je česká špičková modelka Simona Krainová!

Simona Krainová, Jiří Hudler a Aleš Řebíček Simona Krainová, Jiří Hudler a Aleš Řebíček | Týden.cz

Modelka přitom ve čtvrtek tvrdila, že vlivného politika vůbec nezná. Fotografie ji usvědčuje ze lži.

"Je to čistě moje věc, kde a s kým trávím dovolenou, a k té věci se nebudu vyjadřovat. Toho pána rozhodně neznám a na té jachtě jsem nebyla, a i kdybych tam byla, tak vám to stejně neřeknu," řekla v první reakci Krainová.

Pak si najednou rozpomněla, že Řebíčka, kterému ukázala z blízka své plavky, opravdu zná. "Pozvali nás známí na dovolenou do Itálie. S kým se zde potkám, jsem netušila. Řebíčka znám, Johanese ne," řekla pro Blesk.cz.

Skutečnost, že ji vyfotografovali ve společnosti politiků ODS, vlivných podnikatelů a lobbistů, jejichž setkání otřásá českou politickou scénou, nechává modelku klidnou.  Jediné, co ji zajímalo, bylo, jak na fotografii vypadala: "Doufám, že tam nemám velký břicho."

A odkud se zná s Krainovou Řebíček? Martin Kupka, tiskový mluvčí ODS: "Přítomnost Simony Krainové není politická záležitost. Aleš Řebíček si ji zřejmě pozval soukromě. Jsem si zcela jistý, že Krainová se nebude podílet ani na reklamní kampani..."

Proč je Topolánek na luxusní jachtě s šéfem ČEZu Romanem a dalšími vlivnými lidmi? Čtěte ZDE!

mujboze ( 3. srpna 2009 23:43 )

Kdo by to řekl, Simčo, jak tuctově a levně vypadáš, a z těch napěchovaných koz na přehlídkách také moc nezbylo...takže ani mozek, ani kozy, ani šminka...co teď ??? Na druhé straně, nic si z toho nedělj - břícha a špeky těch ostatních vyváží kolébající se jachtu...a mozek?....ten není až tak moc třeba, spíše prachy k kapsách trenýrek partnera....

kimm ( 31. července 2009 15:51 )

Slecna/pani Krainova ma pekne telo,to ji nikdo neupira,ale takovych jsou tisice,s jejim IQ je to uz horsi a chtel bych se zeptat,jestli ta osoba,ktera ze sebe dela svetovou topmodelku umi taky neco uzitecneho,krome toho,ze se opiji v nocnich klubech nebo se "nudi" v Americe,jak o sobe prohlasuje.Myslim,ze uz je to ta zoufala snaha jak na sebe upozornit,ted ma dalsi dobrou sanci.Rad bych nekdy tuto "svetovou topmodelku",za jakou se vydava,nekdy rad videl na opravdovem svetovem molu nebo v casopise,jako muzeme videt jine,opravdu realne svetove modelky Herzigovou,Kurkovou,Pestovou a jine...

wyatt ( 30. července 2009 22:43 )

asi to není o Simoně, ale o Hudlerovi, vy telata, stačí číst...Kdo teď bude hrát ruskou ligu za miliony ? Kdo bude mít kontakty...

akka ( 30. července 2009 18:42 )

dost dobře nechápu, co s takovou informací mám dělat...Věc Simony, s kým se kde sejde...

38riki ( 30. července 2009 16:12 )

No fakt. Úplně jste vyrobili kauzu. Krainová namočená do politického skandálu....se bavííím :o)) napište ještě něco :o))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa