Podle seznamu, který Zeman předal moderátorce, daroval spolku Přátelé Miloše Zemana třeba milion korun Jiří Rozsypálek z Napajedel, půl milionu zbrojařská firma Ray Service nebo 950.000 korun Car Service Group z Prahy 10. Jan Outlý z úřadu, který dohlíží na financování kampaně, uvedl na twitteru, že neví o tom, že by na úřad byl seznam dárců odevzdán. "Možná je touto dobou posílán do datové schránky či jinak. Zásadní ale je, že přehled dárců se před volbami neodevzdává úřadu: jde o informaci pro veřejnost, kterou má mít kandidát uvedenou na webu," napsal.

Kandidáti odpovídali také na otázky týkající se jejich spolupracovníků. Zeman řekl, že kancléř Vratislav Mynář a Martin Nejedlý budou pokračovat, pokud bude opět zvolen. Na toto téma se poradí především s nimi, teprve potom bude informovat média. "Nikdo z nich není stíhán, není obviněn, nikdo z nich nespolupracoval s Davidem Rathem," řekl na adresu Jakuba Kleindiensta, který Drahošovi před prvním kolem vedl kampaň. Drahoš řekl, že svému spolupracovníkovi věří, informace z médií označil za spekulace. Odmítl říct, koho si vezme na Hrad jako spolupracovníky v případě zvolení. Má prý několik nabídek, které zvažuje, a to včetně pracovníků štábů svých bývalých protikandidátů.

Kladené dotazy moderátorky Světlany Witowské se dotkly i zahraničních otázek. Zeman na otázku, zda je Krym ruský či ukrajinský odpověděl, že byl neoprávněně anektován Ruskem. Fakticky je proto podle něj ruský, protože spadá pod ruskou jurisdikci. Drahoš se domnívá, že je Krym stále ukrajinský a okupace na tom nic nemění. "Nevidím důvod, proč by demokratické státy měly uznat anexi Krymu," řekl.

Na otázku, zda je v Česku možné si objednat trestné stíhání, jak řekl premiér Andrej Babiš (ANO), Zeman odpověděl, že teoreticky to možné je, protože tu jsou mocenské skupiny, které na to mají prostředky. Drahoš to označil za pustou spekulaci a diví se, že to premiér řekl.