Podle organizátorů se příznivci mohou dnes těšit na skladby jako Hyper Hyper, Fire, How Much Is the Fish?, Ramp! (The Logical Song), Nessaja, Maria (I Like It Loud) nebo Move Your Ass!.

"Musím říci, že české publikum je mimořádně skvělé," podotkl zpěvák H.P.Baxxter, který proslul také jako porotce německých talentových televizních soutěží. Současnou sestavu Scooteru vedle něho tvoří Michael Simon a mladý producent z Hamburku Etnik Zarari, který nedávno nahradil Phila Speisera rozhodnutého dále se skupinou nepokračovat a plně se věnovat svým soukromým projektům.

Scooter v České republice již vystoupil v halách i na festivalech. Další koncert v tuzemsku naplánoval na 9. března v ostravské Ostravar Areně. Vystupovat v současné době Scooter nemůže na Ukrajině, kde jeho členům hrozí za vystoupení na Krymu anektovaném Ruskem až osm let vězení. Technopopová skupina vystoupila na rockovém festivalu ZBFest v krymském městě Balaklava poblíž přístavu Sevastopol. Kyjev pohlíží na cesty na Krym jako na narušení hranic.

Kapela Scooter vznikla v roce 1993 a patří k nejúspěšnějším německým skupinám. Má za sebou 30 milionů prodaných nosičů a na 90 zlatých a platinových desek za prodej. Kapele se podařilo umístit 23 hitů do první desítky hitparády, což se od roku 1956, kdy se v Německu poprvé objevily žebříčky popmusic, nikomu nepodařilo.