"Ohlasem na album jsme příjemně překvapeni. Trochu jsme se báli, že se to už tolik nebude líbit našim fanouškům, které jsme nasbírali na elektroswingových akcích, ale ten odklon přijali," řekla ČTK zpěvačka Žofie Dařbujánová.

Pověst Mydy Rabycad již přesáhla hranice České republiky. Kapela dokázala zaujmout publikum v Rakousku, Polsku, Francii i Švýcarsku. Chystají se například na festival Sziget v Budapešti, poprvé si zahrají ve Velké Británii na Henley Festivalu, kde 10. července vystoupí před zpěvákem Gregorym Porterem, který je hlavní hvězdou programu věnovaného Georgi Gershwinovi. Objeví se i v Německu na alternativním Fusion Festivalu i mnichovském Oktoberfestu. V Česku se vedle United Islands of Prague, zastaví se na Českých hradech v Rožmberku a na Bezdězu, Slavonice Festu nebo na festivalu Rock For Churchill.

"Rozhodně neplánujeme hrát více v zahraničí než v České republice. Budeme tady i tam, jsme všude," podotkla Dařbujánová.

Mydy Rabycad před třemi lety založili saxofonista Mikuláš Pejcha, basista Jan Drábek a klávesista Nero Scartch. Ke spolupráci přizvali dlouholetou kamarádku zpěvačku Žofii Dařbujánovou. Současný věkový průměr této sestavy je 21 let. "Je to úžasné. Prožíváme nádherné časy - přesně tak, jak to zpíváme v písni Good Times. Letos se nám plní několik snů najednou," konstatovala absolventka konzervatoře Dařbujánová.

Členové Mydy Rabycad plánují profesionální kariéru. "Rozhodně bychom se chtěli muzikou živit, ale ne za každou cenu. Musí to pro nás být stále trochu koníček, jinak by to nemělo cenu," uvedl Nero Scartch.