"Loterii Šťastných 10 sázejí lidé hlavně ráno a odpoledne, takže jde o logický krok," uvedl Friedmann.

Polední výsledky losování budou k vidění na internetových stránkách, večerní zůstanou na televizních obrazovkách. "Chceme nabídnout současným hráčům více možností si zahrát. Zároveň je cílem upevnit roli této hry v portfoliu našich loterií," dodal Friedmann.

Šťastných 10 je hra, kde si sázející vybírají, na kolik čísel vsadí a kolik peněz do sázky vloží. Počet vsazených čísel je od jednoho do deseti, vklad se může pohybovat v rozmezí deset až 200 korun. Losuje se vždy 20 čísel z 80. Výše výhry záleží na počtu uhodnutých čísel. Výhry jsou na rozdíl například od Sportky pevně dané. V případě, že klient vsadí šest a více čísel a neuhodne ani jedno, dostane svůj vklad zpátky.

Dosud nejvyšší výhra padla 12. června 2009 v Havířově. Výherce si tehdy při maximálním vkladu 200 korun odnesl 40 milionů. Nyní je maximální možná výhra 100 milionů korun.

Šťastných 10 je třetí nejsilnější hrou Sazky. Loni za ni utržila přes miliardu korun, podobně jako za Eurojackpot. Téměř polovinu tržeb si drží Sportka. U ní loni meziročně vzrostly o 11,1 procenta na 5,85 miliardy Kč.

U loterijních her typu Sportky nebo Šťastných 10, které jsou povolené ministerstvem financí a dají se sázet pouze prostřednictvím terminálové sítě, tvoří tržní podíl Sazky v ČR zhruba 95 procent. O zbytek se dělí například Fortuna (hry Fortuna Loto, Zlatých 11, Fofr), Synottip (Synot Loto a Synot Keno) nebo Tipsport a Chance se hrou Korunka. Situace se může změnit od roku 2017, kdy by měl začít platit nový loterijní zákon. Podle něj by měly být loterijní hry spuštěny i na internetu.