Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Žena zemřela v letu MH17: Rodiče přijeli na Ukrajinu, hledají stopy po své dceři v troskách letadla

Autor: luz - 
27. července 2014
05:02

Jejich dcera byla jednou z 298 obětí pádu letadla malajsijských aerolinek, které se zřítilo na Ukrajině. Rodiče Australanky Fatimy Dyczynki se vydali přes půlku světa, aby navštívili místo skonu své dcery. Hledali tam stopy, které tam po její smrti zůstaly...

 Když 17. července sestřelili ruští separatisté nad Ukrajinou omylem civilní letadlo, které mířilo z Amsterodamu do Kuala Lumpur, na jeho palubě seděla i pětadvacetiletá Australanka Fatima Dyczynski. Mířila domů, do rodné Austrálie za svými rodiči.

Ti se po katastrofě vydali na Ukrajinu, aby navštívili místo, kde jejich dcera zemřela. Podařilo se jim uniknout pozornosti separatistů, kteří místo s troskami letadla hlídají.

Dlouhé hodiny se procházeli mezi troskami letounu a hledali stopy po své dceři. Její osobní věci, zavazadla, cokoli, co by na ni upomínalo. Trosky jsou přitom rozprostřené na ploše několika kilometrů.

Fatimin otec uvedl, že jeho dcera byla velkou zastánkyní míru. Stát se obětí válečného konfliktu si podle jeho slov opravdu nezasloužila.

ninka64 ( 1. srpna 2014 15:21 )

No přesně na takové hlupáky jako jsi ty média útočí a vymejvá jim mozky. Pokus se přemýšlet vlastní hlavou jsi-li toho ovšem schopen.Tady si mocní vyřizují mezi sebou účty a čekají na blbce tvého typu. Tak začínají všechny války a nepokoje...když se těm šmejdům podaří rozeštvat mezi sebou lidi, rozeštvat národy.

ninka64 ( 1. srpna 2014 15:14 )

Bože tvůj kretenismus nemá obdoby. Ale na diskuzi už to o tobě všichni vědí, taže nic nového.

japos22 ( 28. července 2014 17:55 )

Blbe, ty už radíš i nešťastným rodičům - běž se radši spláchnout do hajzlu

klonklon ( 27. července 2014 20:18 )

evolucius-tady by jsi mohl najít pomoc... To, že nevidíte východisko ze své situace, neznamená, že si o tom nemůžete s někým promluvit. Navštívit můžete: psychologa (tam se budete muset objednat a informujte se na způsob úhrady) psychiatra (NEPOTŘEBUJETE doporučení od praktického lékaře a je-li vaše situace vážná a akutní, nemusíte se ani objednávat, i když je lepší se předem ohlásit. Někteří psychiatři třeba nepochopí závažnost vaší situace a dají vám termín třeba za měsíc - tím se ale nenechte odradit a prostě tam v ordinačních hodinách přijďte, odmítnout vás nemůže). Kdykoli vám pomůže záchranná služba nebo kterákoli psychiatrická léčebna také můžete zkusit nalézt útěchu u duchovního nebo v církvi tam, kde bydlíte. A zamyslete se - třeba znáte člověka, který umí druhého vyslechnout, třeba máte ve škole učitele, kterému by šlo věřit.

reggina ( 27. července 2014 16:25 )

http: //www. youtube. com/watch?v=05Vuw6hBuOA

Zobrazit celou diskusi