Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Policisté pátrají po seniorce Olze (74): Může být v ohrožení života!

Policisté pátrají po seniorce Olze (74): Může být v ohrožení života!
Policisté pátrají po seniorce Olze (74): Může být v ohrožení života!  (Autor: Policie/Profimedia)
Autor: ČTK - 
27. prosince 2021
14:10

Příbramští policisté pátrají po čtyřiasedmdesátileté ženě, která v sobotu 25. prosince odešla v Nalžovicích na Příbramsku na procházku fotit svá oblíbená místa a doposud se nevrátila domů. Po ženě pátrá mimo jiné psovod nebo potápěči, informovala v pondělí mluvčí policie Michaela Richterová. Seniorka užívá léky na diabetes a tlak, bez jejich pravidelného užívání by mohla být ohrožená na životě.

„Po seniorce kriminalisté vyhlásili pátrací akci, do které se zapojilo šest hlídek policistů z obvodního oddělení, policejní psovod se služebním psem, psovod z Czech SAR Teamu se speciálně vycvičeným psem na pátrání po osobách, dále drony a policisté z poříčního oddělení Slapy. Bohužel se dosavadním pátráním ženu nepodařilo nalézt,“ uvedla Richterová.

Pohřešovaná čtyřiasedmdesátiletá žena je vysoká mezi 160 a 170 centimetry, střední postavy, má krátké šedivé vlasy a šedé oči. Seniorka by měla mít na sobě dlouhou černou bundu či kabát a černou čepici. Žena chodí přihrbená a pomalu. Mobilní telefon ani žádné osobní věci u sebe nemá, vše ponechala doma.

Policie žádá občany, kteří mají jakékoliv informace o tom, kde by se pohřešovaná mohla nacházet, aby se ozvali na linku 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání