Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Blonďatá sestřička bojuje o život po nezdařeném exorcismu. Doktor milenec jí vpíchl neznámou látku

Doktor prováděl exorcismus na své přítelkyni. Ta nyní bojuje o život.
Doktor prováděl exorcismus na své přítelkyni. Ta nyní bojuje o život.  (Autor: Facebook/eMedEvents)
Autor: shp - 
9. července 2019
21:47

Posedl ji zlý duch či snad sám ďábel? Kdoví... Anglická zdravotní sestřička Kelly Wilsonová (31) každopádně podstoupila exorcismus, který se ošklivě zvrtnul. Prováděl ho její přítel – anesteziolog, který jí vpíchnul neznámou látku. Po nezdařeném rituálu jí selhaly orgány a zdravotnice nyní bojuje o život.

Zdravotní sestra a její přítel Dr. Hossam Metwally (58) vedli podle Daily Mailu kliniku na léčbu bolesti na předměstí anglického Grimsby ve svém vlastním domově. Minulý čtvrtek na ni přijeli vystrašení příbuzní Wilsonové, protože se obávali o její zdraví.

Odvezli ji na nosítkách

Když viděli, v jakém je stavu, zhrozili se. Okamžitě zavolali ambulanci, která ženu na pokraji smrti převezla do Nemocnice princezny Diany Waleské v Grimsby. Sousedé páru zdravotníků vypověděli, že viděli, jak Wilsonovou nesou z domu v bezvědomí na nosítkách.

Metwally byl zatčen a obviněn z nedovoleného podání neznámé látky a vážného ublížení na zdraví. Stav Wilsonové zůstává i nadále kritický a její přežití je nejisté. Není přitom jasné, zda vykazovala nějaké známky posednutí ani to, proč k domácímu exorcismu došlo.

Doktor pomáhal sousedům

Řada sousedů přitom vyjádřila neskrývané překvapení nad tím, že byl Metwally zatčen. Jde podle nich o hodného doktora, který jim v minulosti vždy nabídl zdravotní pomoc. Několik lidí toho dokonce využilo a s jeho službami bylo nadmíru spokojeno.

Šla jsem za ním několikrát. Bylo to fantastické. Byla jsem za ním s bolestmi zad a on mi nabídl řadu léčeb – akupunkturu, injekce proti bolesti i elektrostimulátor. Byl k nám všem vždy hodný,“ prohlásila jedna z jeho pacientek a sousedek. Soud s mužem probíhá nadále, zatímco jeho partnerka bojuje o život.

amdepchamp ( 10. července 2019 11:50 )

Přejít na Badoo.red - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

mak ( 10. července 2019 05:23 )

Proč injekčnímu podání neznámé látky říkají exorcismus??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání