Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Řidič kamionu ujel z místa nehody! Sražená žena ze Slaného skončila v nemocnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: chal - 
4. prosince 2018
16:59

Slaný snad v poslední době přitahuje závažné dopravní nehody a srážky kamionů s chodci! Ve středu tam po takové nehodě zemřela žena. V pondělí zase sražená chodkyně skončila v nemocnici. 

Ve středu před polednem došlo ve středočeském městě Slaný k tragédii. Tahač tam na přechodu srazil ženu, která zraněním na místě podlehla. V téže obci došlo v pondělí dopoledne k velmi podobné nehodě. Mnoho nechybělo a měla by stejně tragický konec.

Krátce po osmé ráno na přechodu u kruhového objezdu nedal řidič kamionu přednost chodkyni a srazil ji na přechodu. Od místa nehody posléze ujel. Zraněná chodkyně musela být vrtulníkem převezena do motolské nemocnice v Praze s vážným zraněním ruky a nohy.

Dotyčného šoféra policisté dopadli už v pondělí dopoledne. „Jde o řidiče narozeného roku 1971. Podle první výpovědi si nevšiml, že někoho srazil. O kolizi vůbec nevěděl,“ sdělila mluvčí kladenských policistů Michaela Nováková.

bizon_pepa ( 4. prosince 2018 18:54 )

Nadlidi z poslanecké sněmovny se nám neustále snaží ulehčit život a chodec pak není schopen ani přejít silnici. O ťokovi je potom škoda mluvit úplně. Už aby ho bába odklonil někam na vejmynek, kde nebude tolik škodit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání