Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální vražda nadějného fotbalisty (†24): Usekli mu genitálie a téměř i hlavu

Autor: ital - 
1. listopadu 2018
11:01

Hrůznou vraždu sportovce vyšetřuje brazilská policie. Brazilský fotbalista Daniel Correa (†24), který hrál záložníka za São Paulo, byl nalezen mrtvý. Jeho tělo našli kolemjdoucí. Podle policie mladého sportovce někdo zabil velmi násilným způsobem. Téměř přišel o hlavu a měl useknuté genitálie.

Záložník Daniel Correa podepsal v roce 2014 smlouvu s fotbalovým klubem São Paulo. Poslední dobou však hostoval v klubu São Bento, který hraje nižší divizi. Tento mladý, nadějný sportovec byl však v sobotu brutálně zavražděn.

Mrtvé tělo fotbalisty našli kolemjdoucí ve městě São José dos Pinhais v regionu Curitiba. Podle policie jej někdo krutě zabil. To dokazují zranění, která utržil. Měl úplně useknuté genitálie a téměř i hlavu. Doposud zjištěné informace nasvědčují tomu, že poranění, jež vedla ke smrti, způsobil nůž. Podle místních médií panují i domněnky, že byl mladík mučen.

„Podle stavu těla můžeme říci, že šlo o velmi vypjatou situaci,“ uvedl jeden z policejních úředníků.

Smrt sportovce zasáhla i fotbalové kluby, za které hrál. „Náš klub velmi lituje Danielovy smrti a soucítíme s rodinou, které vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ stojí v prohlášení fotbalového klubu São Paulo. „São Bento truchlí pro zesnulého záložníka Daniela. Vedení klubu soucítí s rodinou a přáteli našeho hráče v době hlubokého smutku,“ prohlásil fotbalový klub São Bento.

cocumysvole ( 1. listopadu 2018 12:41 )

To by mě zajímalo kterýmu bossovi píchal paničku. Tohle je klasická mafiánská pomsta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání