Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drsná rvačka na benzince: Rozzuřená Julie (18) zmlátila tři ženy! Mezi nimi i dítě (11)

Autor: ital - 
5. října 2018
14:18

Drsnou rvačku několika zástupkyň něžného pohlaví zachytily bezpečnostní kamery na floridské benzince. Osmnáctiletá Julia tu postupně zbila tři oponentky, mezi nimi i teprve jedenáctiletou dceru jedné z napadených žen.

Julia se nejdříve vrhla na ženu jménem Tersa Elghali a začala jí tlouci pěstí do obličeje. Poté vytáhla z auta její jedenáctiletou dceru, vrazila jí také a následně ji srazila drsně k zemi. Jiná žena, která seděla na korbě Tersina pickupu, seskočila a snažila se zasáhnout do potyčky, jenže rozzuřená dívka ji rovněž strhla na zem.

Tersin přítel Jason Ellis, jenž zahlédl šarvátku z vnitřku čerpací stanice, přišel k autu, kde jej napadl pravděpodobně Juliin přítel Clanton. „Otočil jsem se a vracel se zpět k autu, když najednou na mě zaútočil,“ řekl Ellis.

„Oběti napadení tvrdí, že útočníky předtím vůbec neznaly a nebyl prý žádný důvod ke konfrontaci. V průběhu hádky obviněná Julia Napiontek vytáhla jedenáctiletou dívku z auta a fyzicky ji napadla,“ uvedla k případu policie.

 

Policisté využili záznamy z bezpečnostních kamer a velmi jednoduše násilníky identifikovali. Oba byli vzati do vazby v Marion County. Napiontek byla obviněna z fyzického napadení a zneužití dítěte. Clanton za fyzické napadení a útok na muže zákona. V době útoku byl již Clanton stíhán za opakované násilné útoky na neznámého sedmnáctiletého mladíka, který utrpěl zranění vyžadující sedm stehů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání