Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Matku s dcerou zasáhl v dovolenkovém ráji elektrický proud: Na hotelu se svíjely v křečích

Autor: DH - 
16. září 2018
09:42

Ženu s dcerou zasáhl na dovolené v Turecku elektrický proud. Skončily obě s popáleninami v nemocnici. Cestovní kancelář stížnosti ignoruje.

Měla to být poklidná dovolená v Turecku. Ta se ale proměnila v horor poté, co malá Amelia Hartnett (6), která si v tu chvíli hrála u dětského bazénku, šlápla na odhalený kabel od lampy, která osvětlovala bazén. „Amelia byla u bazénku a hrála si tam. Najednou jsem ji uslyšela, jak řve a brečí,“ popisuje Dannille Hartnett, matka dívenky. „Když jsem se pak otočila, uviděla jsem, jak leží na zemi a cloumá sebou, jakoby měla záchvat,“ dodává.

Matka se jí okamžitě snažila pomoci, ale pochopitelně dostala elektrický šok také a v tu chvíli už se na zemi v křečích svíjely obě dvě.

Velikým štěstím pro ně bylo, že jeden z hostů zachoval chladnou hlavu, holčičku pomocí kusu dřeva odtrhl od matky a ji samotnou pak také zachránil. Položil ji do stabilizované polohy, vyndal zapadlý jazyk a dal dýchání z úst do úst. Nakonec obě zraněné převezla sanitka do nemocnice a vyvázly s popáleninami prvního a druhého stupně.

Hotel se ke všemu postavil čelem, zaplatil za obě dvě všechny účty a lampu opravil. Horší už to bylo s cestovní kanceláří.

Paní Hartnettová už v Turecku pochopila, že to bude těžké, protože delegátka odmítala cokoliv řešit. Se stejnou ignorací se setkali i ze strany cestovní kanceláře po návratu domů. Společnost LoveHolidays si dokonce dovolila Danielle zablokovat na twitterovém účtu. Celou situaci nyní řeší celá Velká Británie.

Případ Kramný nabízí podobnost

Elektrický proud a dovolená? To nápadně připomíná případ, který několik měsíců otřásal celým národem. To když byl za vraždu své dcerky a manželky odsouzen na 28 let odnětí svobody Petr Kramný, který je měl údajně zabít elektrickým proudem v jejich hotelovém pokoji. Objevila se i verze, že se oběti dostaly do styku s obnaženými dráty při tom, když rodina odsunula noční stolek. Kramný dodnes tvrdí, že je nevinný.

 Video: Poslechněte si: Takhle volal Kramný pojišťovně, že mu zemřela manželka a dcera

Video  Poslechněte si: Takhle volal Kramný pojišťovně, že mu zemřela manželka a dcera  - Spolek Šalamoun
Video se připravuje ...

la.ma ( 4. října 2018 21:22 )

https://www.blesk.cz/diskuse/847425/1#msg_52318 blbečku

dingous ( 3. října 2018 20:48 )

blb Satan zase mele o cenzuře, on neví, že se bavíme o PK jinde na Blesku zaostává mentálně mohutně

xu-xu ( 27. září 2018 16:09 )

snažíš se oživit a když tedy se oživí, posíláš lidi do svý smrdutý Arsche jsi magor co odporuje sám sobě

la.ma ( 27. září 2018 14:04 )

kdežto Krakonoš alias Zaražený prd spolu se Satanem ,Perry Čevyčem a autorem neprodejných knížek Hoppykem se snaží, aby se o již vyjasněné vraždě mlelo donekonečna a lhaním se zatemňovaly fakta

..krakonos500 ( 27. září 2018 13:36 )

Vždyť říkám, kramnokonečníci (xu-xu, mescalin, kapsa...) jsou jen banda hulvátů, která se snaží o zrušení všech diskuzí o PK.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání