Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodina po Honzovi pátrá už půl roku: Naposledy ho viděli s krosnou na zádech

Rodina po Honzovi pátrá už půl roku: Naposledy ho viděli s krosnou na zádech
Rodina po Honzovi pátrá už půl roku: Naposledy ho viděli s krosnou na zádech  (Autor: Policie ČR)
13. září 2018
11:57

Už půl roku pohřešuje sedmatřicetiletého Jana Kodeše ze Šumperska jeho rodina. Muž byl naposledy spatřen v polovině března v centru Šumperka, od té doby o něm jeho nejbližší nemají žádné zprávy. Dosavadní pátrání po muži bylo neúspěšné, policie se proto opětovně obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. 

Muže pohřešují rodinní příslušníci, kteří s ním byli naposledy v kontaktu 12. března v Šumperku. "Poté měl být spatřen ještě 16. března na Hlavní třídě v Šumperku, kdy měl jít od hotelu Grand směrem do centra města. V té době měl na sobě oblečenou reflexní bundu oranžové barvy a na zádech nesl krosnu. Od té doby je nekontaktní a nepodal o sobě žádnou zprávu," uvedla šumperská policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Pohřešovaný muž je hubené postavy, je vysoký 180 centimetrů. Má krátce střižené vlasy světle hnědé barvy, zelené oči a krátký plnovous. Nápadným znakem by mohla být patrná deformace horního rtu, uvedla policejní mluvčí.

Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovaného muže viděli nebo mají jakoukoliv informaci o jeho současném pobytu, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo zavolali na bezplatnou linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání