Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Večerní potyčka na Kolínsku skončila smrtí: Policie stíhá třiadvacetiletého mladíka, hrozí mu 16 let za mřížemi

Večerní potyčka na Kolínsku skončila smrtí: Policie stíhá třiadvacetiletého mladíka, hrozí mu 16 let za mřížemi. (Ilustrační foto)
Večerní potyčka na Kolínsku skončila smrtí: Policie stíhá třiadvacetiletého mladíka, hrozí mu 16 let za mřížemi. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
10. září 2018
16:47

Policisté stíhají jednoho ze čtveřice cizinců, kteří na sebe v pátek na Kolínsku zaútočili nožem. Při potyčce jeden člověk zemřel a další skončil v nemocnici. Zbylí dva mladíci utekli, policie je ale vypátrala. Jednoho obvinila z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti a druhý bude během pondělí propuštěn.

„Bylo zahájeno trestní stíhání pro ublížení na zdraví s následkem smrti,“ uvedla v pondělí ráno policejní mluvčí Monika Schindlová. Třiadvacetiletému muži hrozí až 16 let vězení. Kriminalisté podávají návrh na jeho vzetí do vazby, rozhodnuto by o tom mělo být začátkem nového týdne. Událost se stala v pátek večer v Žiželicích, policie ale místo neupřesnila s ohledem na to, že jde o malou obec.

Podle policie se tam nepohodli čtyři cizinci a zaútočili na sebe nožem. Třiadvacetiletý mladík po bodném zranění zemřel a o rok mladší muž skončil v nemocnici. Zbylí dva muži utekli, policisté je ale pomocí vrtulníku vypátrali a pozemní hlídka zadržela.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání