Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kolaps na D1: Porouchaný kamion změnil dálnici v parkoviště, lidé mezi auty hráli basket

Autor: ČTK - 
29. června 2018
12:36

Provoz na dálnici D1 v pátek dopoledne zkomplikovala porucha nákladního auta na 37. kilometru v dopravním omezení mezi Ostředkem a Šternovem na Benešovsku. Kvůli odtahu musela být dálnice ve směru na Brno na necelou půlhodinu uzavřena. Někteří si při tom krátili čas hraním míčových her.

Událost byla hlášena po 11:00. Před uzavřeným úsekem se vytvořila kolona, která sahala až na 28. kilometr. „Porouchalo se tam nákladní vozidlo, byla tam odtahová služba. Z tohoto důvodu byla dálnice ve směru na Brno uzavřena. Bylo to bohužel v místě, kde je dopravní omezení, proto to bylo celé zavřené,“ uvedla mluvčí benešovské policie Veronika Čermáková.

Provoz se podařilo obnovit po 11:30. Řidiči se podle doporučení policie měli úseku raději vyhnout a sjíždět na 29. kilometru na Hvězdonice nebo na 21. kilometru na Mirošovice a Benešov.

ljubaa ( 29. června 2018 20:50 )

D1 je tragická, ale ono at člověk jede kamkoliv, tak vsechny dalnice v ČR jsou tragické, vsude jsou uzavirky, D5 je taky dobrá, D8 před prahou super uz rok nebo jak dlouho se tam cosi dělá, hlavně, že platime kazdy rok vždycky vic a vic na dalniční známce....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání