Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemřela česká královna požárního sportu: Hasička Adriana (†21) měla vážnou nehodu

Autor: csk - 
12. června 2018
19:43

Čeští hasiči přišli o mladou a talentovanou osobnost. Při nedělní autonehodě zemřela mladá dobrovolná hasička Adriana J. (21). Dívka byla světovou přebornicí hasičského sportu.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že v neděli 10. června vyhasl život mladé ženy, dobrovolné hasičky, reprezentantky a mistryně světa v požárním sportu, slečny Adriany J.,“ tuto smutnou zprávu dnes zveřejnilo Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska.

Adriana byla v rodných Partutovicích členkou sboru dobrovolných hasičů a jejím koníčkem byl i tzv. hasičský sport. Podle Hranického deníku v této disciplíně excelovala na české i světové úrovni. Talentovaná a oblíbená dívka dále studovala učitelství matematiky a fyziky.

„Je to obrovská tragédie, hlavně pro rodinu. V obci jsme ji všichni znali, teď se připravuje pohřeb a poslední rozloučení,“ řekl pro server TN.cz starosta partutovických dobrovolných hasičů Marek Maršálek.

Dancestyle ( 16. června 2018 10:55 )

Kreteni....slečna zemrela pri nehode na motorce, byla spolujezdec, ridil jeji bratr.....

Alicenew ( 13. června 2018 22:26 )

 Že se nestydíte!!! Vyhasl lidský život! Soudíte aniž by jste měli bližší informace! Dívku jsem neznala, ale i tak je mi líto co se jí stalo. Rodině přeji hodně sil, aby tíhu téhle hrozné situace ustáli a hlavně aby jim hyeny jako vy neubližovaly...

nnnnnn ( 13. června 2018 20:24 )

hej vy ***i vzpamatujte se ..Za to jak tu pisete jste meli "zdechnout" vy, vy mrdky pojebané santixkauz,kradu.. Však nebojte vás osud dožene .. Na takové ***y jako jste vy se voda vaří.. až vám nškdo umře taky tak budu komentovat

sores ( 13. června 2018 13:06 )

santixkauz: Na jejím místě jsi ty primitive měl být ty!!! Jsi jen psychicky nevyzrálý a ostuda národa!!!!

kravanebeska ( 13. června 2018 09:07 )

To nevim, ale koukam, ze ty furt ne a ne chcipnout, blbe, vid?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání