Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zfetovaný cizinec v kradeném autě ujížděl policistům: Zastavil ho až výstřel!

Autor: lut, lm - 
4. března 2018
19:08

Pod vlivem drog usedl za volant kradeného auta a řítil se velkou rychlostí Českem. Poláka (27) zastavil až varovný výstřel ze zbraně policistů, kteří ho pronásledovali. Dopaden byl v sobotu u obce Tuklaty na Kolínsku.

Dramatická akce začala ve chvíli, když policisté na dálnici D11 kontrolovali jiné auto bez dálniční známky. V tu dobu okolo nich »prolétla« velkou rychlostí černá Audi Q7. Strážci zákona se proto za vozem bleskově rozjeli a pronásledovali ho.

„Řidič nereagoval na výzvu k zastavení,“ řekla Blesku policistka Lucie Nováková. Když šofér zjistil, že má hlídku neustále v patách, zkusil jinou taktiku. Sjel z dálnice a pálil to rychlostí 150 kilometrů v hodině. Pak odbočil do slepé ulice u Úval, zastavil a dal se na útěk »po svých«.

„Policisté proti němu museli použít donucovací prostředky,“ uvedla Nováková. K zastrašení využili pistoli a vystřelili do země. Polák se zalekl, zastavil se a vzdal to. „Byl zadržen,“ dodala policistka. Aby toho nebylo málo, muž měl pozitivní test na amfetamin.

fotrpjotr ( 5. března 2018 01:40 )

Moc dobrý střelec to nebyl,v USA by pravděpodobně řidič odpočíval v márnici.

Antonin Blaha ( 4. března 2018 19:51 )

 Tyto vystrely by meli smerovat primo do hlavy,ulevilo by se dotycnemu i spolecnosti

agent ( 4. března 2018 19:41 )

Jakej de-bil redaktorskej psal tenhle článek ? Myslel jsem, že i bulvární pisálská lůza má nějakou úroveň.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání