Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Natálka (15) nepřišla domů, hledal ji vrtulník: Policie ji našla ve Strakonicích

Pohřešovaná dívka se našla.
Pohřešovaná dívka se našla.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, lm - 
4. února 2018
18:25

Jihočeská policie našla patnáctiletou dívku ze Strakonic, která se v noci na dnešek nevrátila domů. Dívka je v pořádku. Do pátrací akce se zapojil i vrtulník. Policie vyhlásila pátrání na základě žádosti rodičů. ČTK to dnes řekl jihočeský policejní mluvčí Miroslav Doubek.

"Našli ji policisté, byla nalezena ve Strakonicích. Je v pořádku, předaná rodičům, pátrání odvoláváme," řekl Doubek. Bližší okolnosti policie vyšetřuje a vzhledem k věku dívky je nebude zveřejňovat.

Patnáctiletá dívka byla v noci na dnešek na diskotéce v obci Cehnice na Strakonicku. Kolem dnešních 9:00 byla v obci Paračov, odkud v tu dobu podle svědectví odešla. Od té doby o sobě nepodala žádné informace a do svého bydliště ve Strakonicích se nevrátila. Její mobilní telefon byl nedostupný. Policie nasadila do pátrací akce veškeré dostupné policisty a techniku. V okolních obcích vyhlásil pátrání místní rozhlas.

alfasamec ( 9. února 2018 18:03 )

Naty, zasloužila bys pořádně nasekat na holou!

y1xcvbnm ( 4. února 2018 19:56 )

právě proto !!!

ellenic ( 4. února 2018 19:19 )

Kdyby si ta holčina aspoň pro příště uvědomila, co vše způsobí svých nerozvážným jednáním . Hlavně starost rodičů, pátrací akce včetně vrtulníku. Co má co dělat v 15 letech v nočních hodinách mimo domov a ještě mít nedostupný mobil, když ho nepoužívá, tak bych jí ho sebrala .

Monikay ( 4. února 2018 18:37 )

Rodiče nic platit nebudou, však takových zbytečných výjezdů je jistě spousta

y1xcvbnm ( 4. února 2018 18:30 )

Nechat vše zaplatit rodičům , kolikpak stojí použití vrtulníku na hledání nevychované holky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání