Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická noční nehoda na D1: Ve zúžení havarovala dvě auta, jeden člověk zemřel

Autor: ČTK - 
22. prosince 2017
11:48

Na dálnici D1 se při nehodě dvou aut v opravovaném úseku mezi exity 146 Velké Meziříčí a 153 Lhotka na Žďársku zranili čtyři lidé. Jeden cestující utrpěl vážná poranění, kterým při převozu do nemocnice podlehl.

Auta havarovala na 149. kilometru směrem na Brno, v zúžené části D1 vjela do prostoru stavby. Dálnice je kvůli nehodě od 19:00 uzavřena, neprůjezdá bude zřejmě do noci.

Do prostoru stavby vjel nejprve maďarský řidič audi, smrtelné zranění utrpěl jeho spolujezdec stejné národnosti. Další vozidlo se karambolu chtělo vyhnout a také havarovalo v rozestavěné části dálnice. V tomto voze byly zraněny tři osoby.

rockyshowman ( 22. prosince 2017 15:14 )

Amatéři, byl jsem na návštěvě u svého švagra v obci Jistebník, tam mají opravenou silnici III/4804. Tam se to jezdí, plná čára je pouze vodítko, kde je střed vozovky. Dodržování rychlosti-pouze důchodci na kolech. Některá vozidla by mohla soutěžit s IZS, kdo je rychlejší. Jsem rád, že jsme již opět doma! Na D1 byli sice divocí řidiči, ale cesta na 250 km úseku dálnice domů byla evidentně klidnější a bezpečnější!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání