Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladou Slovenku unesli v Rakousku: Ozbrojení Turci si ji prý vzali jako rukojmí kvůli dluhu

Mladou Slovenku unesli v Rakousku: Ozbrojení Turci si ji prý vzali jako rukojmí kvůli dluhu. (Ilustrační foto)
Mladou Slovenku unesli v Rakousku: Ozbrojení Turci si ji prý vzali jako rukojmí kvůli dluhu. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
17. prosince 2017
07:10

O šokujícím případu informovala slovenská policie na sociálních sítích. Právě pomocí Facebooku si mladá Slovenka zavolala jejich pomoc. V bytě ji proti její vůli měli držet ozbrojení Turci, kteří si ji vzali jako pojistku, kvůli splacení dluhu. Ženin kamarád jim totiž dlužil peníze.

„Minulý týden jsme obdrželi soukromou zprávu zde na Facebooku od mladé Slovenky. Žádala nás o pomoc. Byla uvězněna v bytě ve Vídni, kde se podle ní pohybovali ozbrojení Turci. Jak nás informovala, vzali si ji k sobě jako ‚pojistku‘, jelikož její kamarád jim měl dlužit určitou sumu peněz,“ popsali slovenští policisté na Facebooku.

Žena se údajně bála o svůj život. Chvílemi policistům neodepisovala, protože musela mobil s konverzací ukrývat před únosci. Navíc neuměla ani německy. Policistům se ale nakonec podařilo zjistit přesné místo, kde se nacházela.

„Během pár minut reagovali promptně naši kolegové, kteří tyto informace poskytli rakouským policistům. Podle mladé ženy netrvalo dlouho, když do bytu vtrhlo ‚policejní komando‘. Žena se ještě ten den dostala zpět do Bratislavy. Rakouská policie vše vyšetřuje,“ dodali policisté.

agfor ( 17. prosince 2017 22:13 )

Takhle si Turci představují integraci do EU - a to ještě nejsou členy, co budou vyvádět, až tam budou ?

prycsnima ( 17. prosince 2017 09:21 )

 Tahala se se slimákem ku rva . Že se Policie kvůli takovým rajdám vůbec obtěžovala . To Turecka si tu pizdu měli vodtahnout ,matraci vyje banou .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání