Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Námořník ubodal milenku 119 ranami nožem: Po sexu zjistil, že se narodila jako muž

Autor: shp - 
20. srpna 2017
07:40

Bývalý námořník Dwanya Hickerson (21) si měsíce psal po internetu s atraktivní Dee Whigham (†25). Žena se mu líbila a po internetu si sdělovali nejrůznější erotické intimnosti. Když se setkali v Mississippi, přeskočila mezi nimi jiskra i ve skutečnosti. Skončili společně na hotelovém pokoji, kde se oddali vášni. Pak ale přišel šok.

Přímo po sexu se totiž zdravotní sestra Dee svému milenci přiznala, že se nenarodila jako žena. Šla s pravdou ven a prozradila, že je transsexuálkou. Jenže to bylo na vojáka příliš. Ztratil hlavu, vzal do ruky nůž s 25 cm dlouhou čepelí a začal do Dee bodat jako zběsilý.

Rozzuřený jí zasadil 119 ran do oblasti obličeje a krku. Transsexuálka samozřejmě neměla šanci přežít a její život vyhasl již v hotelovém pokoji. Z něj vraždící Dwanya uprchl, ale dlouho na svobodě nepobyl. Zadržen byl na Námořní základně Keesler o dva dny později.

U soudu se Dwanye ke všemu doznal. „Ztratil jsem hlavu. Úplně jsem ztratil hlavu,“ prohlásil podle Sun Herald. V soudní síni se dokonce omluvil příbuzným transsexuálky. „Omlouvám se rodině. Skutečně, opravdu bych si přál, aby to skončilo jinak. Kdybych to mohl vzít zpět, udělal bych to,“ řekl. Námořníkovi hrozil dokonce trest smrti.

Tím, že se k zabití transsexuálky doznal, vyvázl s trestem v podobě vězení v délce 40 let. Šanci na předčasné propuštění nemá. „Neschvalovala jsem jeho životní styl. Dokážu tak pochopit tvůj hněv. Ale chybí mi můj bratr,“ řekla Dwanyaovi u soudu sestra zavražděné Denisha Whigham, která neuznávala změnu pohlaví.

Případ z Česka: Matka nechtěla mít se svým mužem sex, on ji rozsekal

Video  Nechtěla s ním už mít sex, tak matku tří dětí rozsekal nožem!  - Jiří Nováček
Video se připravuje ...

majojo ( 20. srpna 2017 18:43 )

Černý muž pod bičem otrokáře žil, pak se osvobodil, afrikanizoval, pořídil si blondýnu jakoby podle Scarlett O´Harové a ona je on? To tedy jednoho fakt rozhodí. A je v právu.

Nezadat ( 20. srpna 2017 16:10 )

stalinovapravakoule:

lunatic ( 20. srpna 2017 14:23 )

1 z mnoha dalších možných vysvětlení je takové,že dotyčného poněkud vyvedla z míry skutečnost,že spolu nikdy nebudou moci počít miminko

sores ( 20. srpna 2017 11:22 )

To není důvod jí brutálně ubodat, to dokáže jen psychicky narušený a bez IQ!Jen hulvát se neovládne a do.by.tek!! Je to zbraň slabocha.

Nezadat ( 20. srpna 2017 09:01 )

I když je to negr,tak se mu nedivím a vůbec bych ho netrestal za zabití úchylného zmetka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání