Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřešovaná Valérie (16): Utekla s klukem z psychiatrické léčebny

Autor: shp - 
6. července 2017
20:54

Valérie Hrdá (16) je od posledního školního dne pohřešovaná. Utekla s chlapcem, který se léčil v psychiatrické léčebně. Radek Polešák ji k útěku přemluvil po jenom několikadenní známosti. Rodina a kamarádi se obávají, že Radek dívku ovládá, uvedla FTV Prima. 

Dívka si převzala ve škole v Novém Bydžově, kde studuje, vysvědčení a pak zmizela. Všichni mají strach, protože Radek už v minulosti na útěku s jednou nezletilou dívkou byl. „Vůbec nic o něm neví. Znala se s ním dva týdny,“ strachuje se kamarád Petr Bouška.

„V tuto chvíli můj strach a obavu o tebe asi nepochopíš, protože o něm nic nevíš, nic z jeho minulosti. Nedělej si tímhle nerozvážným rozhodnutím život ještě složitější, než ho máš. Vrať se prosím domů. Bojíme se o tebe všichni, napsala Valérii její pěstounka.

Dívka byla spatřena ještě v galerii v Teplicích. Od té doby, jako by se po ní slehla země. Kdybyste Valérii někde spatřili, okamžitě zavolejte policii na lince 158. Podle všeho má s sebou i stan, takže se může pohybovat na venkově v oblasti lesů.

Pátrání po Míše Muzikářové (13) je stále neúspěšné.

Teroc ( 25. srpna 2017 17:59 )

 Byla vždy svá....

andreaqve ( 7. července 2017 08:33 )

 Nezajem....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání