Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Opilý a zkrvavený Rus terorizoval spolucestující v letadle: Ti ho nakonec sami zpacifikovali

Autor: dce - 
5. července 2017
08:03

Co člověku vážně dokáže zkazit začátek dovolené, je jednoznačně nevychovaný spolucestující v letadle. Extrémní případ si zažili lidé cestující z Moskvy do Turecka - opilý a zkrvavený Rus terorizoval své okolí natolik, že ho nakonec museli zpacifikovat ostatní cestující.

Požít alkohol před cestou letadlem nebývá většinou dobrý nápad. Zvláště pro ty, kteří letí prvně. Přesně to byl i případ mladého Rusa, který s rodinou a přáteli letěl z Moskvy na dovolenou do turecké Anatolie.

Zmíněný muž si před svým prvním letem v životě asi náramně přihnul z lahvinky - video, které se šíří sociálními sítěmi, totiž ukazuje jeho zcela šílené chování. Zkrvavený muž, který byl zcela očividně disorientovaný, sebou vyděšeně mlátí v sedačce, mlátí rukama kolem sebe a křičí.

Toto jeho chování mělo podle svědků trvat minimálně hodinu, než se ho několik dalších cestujících rozhodlo zpacifikovat. Ruce mu svázali k sobě jedním z bezpečnostních pásů a později ho drželi v klidu v sedadle. Muž i nadále naříká a podle všeho i krvácí. Jak ke svým zraněním přišel ovšem není jasné.

Předchozí pokusy o uklidnění opilého muže personálem letadla byly údajně neúspěšné. Opilec byl v cíli předán místní policii.

mart33 ( 5. července 2017 10:58 )

Opilý američan začal rvačku v letadle z Japonska do Miami. http://www.miamiherald.com/news/nation-world/world/article148011419.html

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání