Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pět zraněných při rvačce koledníků na Kladensku: Došlo i na nože!

Autor: haj - 
17. dubna 2017
16:41

Dodržování velikonočních tradic může být občas pořádně nebezpečná záležitost. Letos se o tom přesvědčilo i několik obyvatel Zlonic na Kladensku, u jejichž potyčky kvůli pomlázce zasahovala policie.

Pravděpodobně kvůli velikonoční pomlázce se v pondělí odpoledne porvalo ve Zlonicích na Kladensku několik lidí. Celkem bylo zraněno pět lidí, z toho dva byli podle záchranářů pobodaní.

„Do domu dorazil na pomlázku místní mladík. Když ale začal přítomnou dívku švihat, zdálo se její rodině, že jde o příliš silné bití. A začala mela,“ uvedl jeden ze svědků rvačky pro web Novinky.cz.

Posléze prý některý z účastníků rvačky dokonce vytáhl nůž a pobodal dva lidi, přičemž dohromady bylo zraněno hned pět osob. K dramatické situaci tak muselo přijet hned několik policejních hlídek z okolí a také pět posádek záchranné služby. Jelikož se k domu neustále snažili dostat příbuzní účastníků bitky, byla policie dokonce nucena uzavřít celou ulici.

„Dva lidé utrpěli bodná poranění a byli převezeni do nemocnic v Praze a ve Slaném. Další tři lidé utrpěli zhmožděniny a poranění v oblasti hlavy,“ popsala mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

„Podle prvotních informací došlo k napadení mezi dvěma skupinami, přičemž jeden z účastníků vytáhl nůž. Podezřelý byl na místě zadržen,“ doplnil pro Novinky.cz policejní mluvčí Pavel Truxa s tím, že případ je teď již v rukou kladenských kriminalistů.

VIDEO: Kdo ví, jaká mela by se ve Zlonicích strhla, kdyby koledník měl tuto obří pomlázku!

Video  Mladíci z tanečního souboru Krúžek dorazili k další dívce, aby ji vymrskali. Sedmnáctimetrovou obří pomlázku použili během velikonoční obchůzky dvacetkrát!  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

 

boroboro ( 17. dubna 2017 17:15 )

V Deníku je to napsané natvrdo i s videem, že šlo samozřejmě o cikány.

naidka ( 17. dubna 2017 16:55 )

Veselé Velikonoce!

naidka ( 17. dubna 2017 16:52 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání