Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívku vytáhli z hořícího vraku porsche: Stále neví, že její dvě kamarádky zemřely

Autor: dce - 
3. března 2017
11:25

Díky hrdinskému kousku svědka otřesné nehody je Kendall Murray naživu. S popáleninami na třetině těla se léčí již měsíc v nemocnici. Stále ovšem neví, že její dvě kamarádky, které s ní ve voze jely, jsou po smrti. Jedna z nich totiž nezvládla rychlou jízdu a narazila do stromu u silnice.

Trojice šestnáctiletých dívek se 10. února projížděla po sousedství ve městě Plano v Texasu. Porsche Macan řídila Lilly Davis, Kendall Murray a Samantha Sacks si užívaly rychlou jízdu v luxusním autě. Vůz jedoucí vysokou rychlostí se ale Lilly brzy vymkl kontrole a narazil do stromu u silnice.

Po nárazu začalo porsche hořet, pouze Kendall se z trosek podařilo vytáhnout živou před tím, než auto explodovalo. V nemocnici skončila s oběma zlomenýma rukama, pánví a popáleninami třetího stupně na 30 % těla. Její dvě kamarádky ve voze zemřely.

Po necelém měsíci je Kendall stále v nemocnici, v krku měla ještě před pár dny dýchací trubici, bere vysoké dávky léků na bolest. Z nejhoršího je venku, její stav je ale i nadále vážný. Patrně i proto jí zatím rodina neřekla, že nehodu přežila jediná.

Její matka jí smutnou zprávu chce sdělit až bude dívka stoprocentně při smyslech. "Bude to velice náročný rozhovor," řekla v rozhovoru pro místní televizní stanici.

Na pomoc Kendall při zotavování byla také založena crowfundingová akce, kde se již podařilo vybrat přes 30 000 dolarů (přibližně 750 000 korun).

alfasamec ( 3. března 2017 20:50 )

Škoda pěkného mladého ***ní, holky mohly nadělat chlapům kupu radosti... Ta ošklivější měla jednou v životě štěstí, přežila...

vosavopruz ( 3. března 2017 14:19 )

to je tak když mladej člověk řídí Porsche nebo jinej sportak,pak to končí většinou tragicky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání