Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ženu (†24) při kremaci spálili zaživa! Nemocnice ji chybně prohlásila za mrtvou, manžel tělo zpopelnil

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
3. března 2017
09:12

Omyl, který ji stál život. Čtyřiadvacetiletou Indku nechala její rodina spálit poté, co ji v nemocnici prohlásili za mrtvou. Pitva ale později prokázala, že kremace krásné Rachny proběhla zaživa.

Rachna Sisodia ležela v nemocnici Šarda v severní Indii s vážnou infekcí plic a podle lékařů jí nakonec podlehla. Tělo bylo záhy předáno jejímu manželovi Deveši Chaudharymu, který ho s přáteli odvezl ke kremaci. Tradiční obřad se odehrál asi dvě hodiny poté, co byla Rachna prohlášena za mrtvou.

Podle svědků ale někdo její tělo z pohřební hranice vytáhl v přesvědčení, že je ještě živá. To nakonec potvrdila i pitva, která odhalila zuhelnatělé částice v její průdušnici a plicích, což je podle patologů známka toho, že během obřadu dýchala. Dva lékaři pak za příčinu smrti označili nikoli zápal plic, ale šok z toho, že je pálena zaživa.

Do případu navíc vstoupil Rachnin strýc, který nařkl jejího manžela a deset dalších mužů, že dívku sexuálně napadli a zabili. Policie se jeho obviněním zabývá, muži ale prý zmizeli. Deveš pak z neznámého místa vzkázal, že se rodina jeho manželky jen snaží dostat k jeho majetku.

Lékaři navíc musí prověřit, zda ostatky, které zkoumali, patřily skutečně Rachně. Tělo bylo totiž už silně spálené. Čeká se proto na výsledky analýzy DNA.

 

MILLLIS ( 20. dubna 2017 20:24 )

No, to si Nemci nemysli.... budes se divit, ale cesti lekari jsou tady velmi ceneni.... Ale at Cesko nebo Nemecko, vzdycky to zalezi na cloveku.. lekarske vzdelani je v obou zemich velmi kvalitni.. Ono by v obou zemich asi bylo vic dobrych lekaru, nebyt toho tlaku vydelat prachy, prachy, a zase jen ty posr.... prachy... ty jsou casto dokonce vic nez hodnota lidskyho zdravi a zivota

cilek ( 20. dubna 2017 14:19 )

Četla jste ten článek? Nebo jen přečtete nadpis a hned zamíříte do diskuze?

hejhej ( 3. března 2017 10:30 )

Omyl, který ji stál život. Čtyřiadvacetiletou Indku nechala její rodina spálit poté, co ji v nemocnici prohlásili za mrtvou. Pitva ale později prokázala, že kremace krásné Rachny proběhla zaživa. Oni pitvali popel ??????

jana999 ( 3. března 2017 10:28 )

jak se provádí pitva na popelu

andorea ( 3. března 2017 09:52 )

Takže co? Infekce plic, spálení zaživa nebo zabití manželem? Ještě ve výčtu příčin smrti chybí utopení...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání