Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Táta umřel, pohřbila jsem ho na zahradě, napsala nevlastní matka dětem na Facebooku

Autor: shp - 
21. února 2017
19:53

Dětem oznámila, že jejich táta umřel, jako by se nechumelilo. Nevlastní matka Louise Khan (46) si s tímto závažným oznámením hlavu nedělala a napsala jim to po Facebooku. Teď má Britka žijící v Portugalsku velké problémy se zákonem. Jeho mrtvolu totiž zakopala na zahradě.

Brit Alyn Pennycook (†59) si našel novou partnerku, se kterou se odstěhoval do Portugalska. Se svými dětmi přerušil kontakt a šest let se neviděli. Šanci udobřit a rozloučit se tak jeho děti nikdy neměly. Z toho, jak jeho dětem oznámila smrt otce, se zvedá žaludek. Syn ani dcera si nepřáli být jmenováni.

Napsala mi to na Facebooku. Byla to velmi krátká zpráva. Napsala jen: Ach ano, váš otec zemřel. Já na ni: O čem to mluvíš? Z počátku jsem si myslela, že to je vtip. Neřekla nám o tom, že je otec nemocný. Když jsem se zeptala na pohřeb, odpověděla jen: O vše bylo postaráno,“ řekla dcera Daily Recordu.

Její otec bojoval tři roky s nádorem na mozku. Že podivná učitelka hry na piano zakopala svého muže na zahradě, zjistili portugalští policisté až poté, co je zkontaktovali sousedé páru. Policisté poté Khan zatkli. Ve vazbě byla tři dny. Poté byla propuštěna, ale musí se hlásit na místní policejní stanici.

Ona je příšerná, příšerná osoba,“ dodala. „Nechápu, proč ho takhle pohřbila,“ smutní dcera. „U ní mě to nepřekvapuje,“ řekl pohoršený syn. Obě děti však svorně dodávají, že je možné, že otec na zahradě chtěl být pohřben. On i jeho nová manželka byli podivínský pár.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání