Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zasáhla nás bolestná událost: Hasiči se loučí s kolegou (†38), který zemřel po zákeřné nemoci

Hasič Luděk Vodolan zemřel po krátké zákeřné nemoci.
Hasič Luděk Vodolan zemřel po krátké zákeřné nemoci.  (Autor: HZS Středočeského kraje)
Autor: dce - 
19. ledna 2017
18:27

Hasiči i policie ve Středočeském kraji truchlí. V úterý jim zemřel kolega Luděk Vodolan. Podlehl zákeřné nemoci.

Bylo mu teprve osmatřicet let. Luděk Vodolan, nadpraporčík hasičského záchranného sboru, zemřel po krátké, ale o to zákeřnější nemoci.

"Luďka si budeme všichni pamatovat jako přátelského, spolehlivého a pracovitého hasiče, lezce a velitele družstva. Především si jej ale budeme pamatovat jako výborného kamaráda, skvělého tátu a vášnivého myslivce, který byl vždy ochotný pomoci a poradit, a to jak v životě profesním, tak i osobním," napsal o Luďkovi mluvčí za sbor středočeských hasičů.

Dvanáct let pracoval s hasiči, předtím pět let působil jako policista. "Účastnil se mnoha zásahů, kde všem ochotně a nezištně pomáhal nejen při záchraně lidských životů – bohužel při boji o život vlastní měla zákeřná nemoc převahu. Bylo nám ctí být jeho kolegou, kamarádem a přítelem. Navždy bude mít nezastupitelné místo v našich srdcích," dodal.

Jeho smrt zarmoutila i přátele a známé. "Tenhle chlap - Luděk Vodolan - dneska ráno odešel do nebe. Skvělý člověk, kamarád, hasič, táta, sportovec....zapaluju ti svíčku, parťáku, na cestu tam nahoru!" napsal na Facebooku pan Karel.

zlobit ( 19. ledna 2017 19:01 )

Smutné, dobří lidé odcházejí.

va45 ( 19. ledna 2017 18:58 )

 Upřimná soustrast rodině.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání