Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Auto na přechodu srazilo ženu s dítětem v náručí: Skončily v nemocnici

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: David Malík)
Autor: lm - 
29. prosince 2016
16:35

Sedmatřicetiletá žena s jedenáctiměsíčním dítětem skončily v nemocnici poté, co je dnes ráno na přechodu v Kladně srazilo auto. U řidiče (36) vozidla byl vyloučen alkohol, nehodou se zabývá policie.

K dopravní nehodě došlo několik minut před desátou hodinou v Kladně na přechodu ve Vodárenské ulici. Osobní vozidlo Škoda Octavia se tu střelo se sedmatřicetiletou chodkyní, která nesla batole.

Žena i jedenáctiměsíční chlapeček byli sanitkou převezeni do kladenské nemocnice na vyšetření. Batole naštěstí neutrpělo žádná zranění, chodkyně si odnesla pouze pohmožděniny. 

„Třicetišestiletý řidič byl policejní hlídkou vyzván k dechové zkoušce, která vyloučila alkohol na místě dopravní nehody. Alkohol byl s negativním výsledkem i u chodkyně. Co bylo příčinou této dopravní nehody, je nyní předmětem šetření,“ informovala policejní mluvčí Jana Šteinerová.

 

jahodove_ticho ( 29. prosince 2016 21:25 )

Tak jako místní se k tomu objektivně vyjádřím. Lokalita nehody - vyhlášená dežočtvrť. Takhle malý dítě v náručí místo v kočárku - další znak eržikomentality. To, že maj nejen matky vypatlanej mozek pocitem, že žena s dítětem má všude přednost, asi i před Pendolinem, smutnej fakt... Takže o žádnýho Lakatoše svět nepřišel, sluníčkově můžem zas svítit!

letizie ( 29. prosince 2016 20:00 )

no, zaznamenala jsem široké silnice a přechody na nich i na západ od rozvadova ;-) ale v těch místech jsem zaznamenala i to, že řidiči opravdu jezdí ve městech pomaleji, nemají problém nechat zařadit auto z vedlejšího pruhu, respektují zip i červenou na semaforu - a tak nějak celkově jezdí slušněji a s větším respektem než u nás. možná to bude celé o tom? protože že by někde bylo míň přechodů, to jsem si nevšimla. na dvouproudovce se nehody nestávají? pořád nějak nepobírám smysl tvého vyjádření se k přechodu na čtyřproudovce s tím, že auta neřídí automaty ;-)

letizie ( 29. prosince 2016 18:21 )

bleeesku, předpokládám, že nehodu z té ILUSTRAČNÍ fotky už vyšetřili Teď šetří tu v Kladně - opakuj po mně: v Kladně! V článku zmíněná kladenská ulice není čtyřproudovka, viď? A už vůbec ne ta z fotky - v Kladně jaksi nejezdí tramvaje ;-) Ale i tak si myslím, že nejen automat, ale i řidič-člověk by měl tušit, jak se zastavuje...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání