Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máma Adámka (†14), který zemřel v libereckém bazénu: Truchlí nad fotkami syna z dětství

Autor: dce - 
9. listopadu 2016
09:40

Tragická událost otřásla Libercem před více než dvěma měsíci. V místním aquaparku se za stále nevyjasněných okolností utopil teprve čtrnáctiletý Adámek. Policie prověřuje několik vyšetřovacích verzí. Adámkova maminka mezitím truchlí nad fotografiemi svého syna na Facebooku.

Ve čtvrtek to byly dva měsíce od smrti Adámka (†14) z Liberce. Ten se utopil v bazénu libereckého aquaparku. Jeho tělo našli až po několika hodinách pátrání potápěči v odtokové trubce bazénu. Jak se tam vůbec dostal, je předmětem policejního vyšetřování. Rouru má totiž za běžných okolností chránit mříž. Zda ji někdo odstranil násilím nebo došlo k technické závadě, není zatím známo.

Paní Míše už to ale syna nevrátí. Ta zatím stále truchlí nad ztrátou milovaného Adámka. Na Facebooku v posledních dnech zveřejnila několik fotografií chlapce, když byl ještě maličký. „Nezasloužil si to, moc to bolí,“ připsala.

Podporu jí v komentářích vyslovují desítky lidí. „Stále na Vás a na Adámka myslím. Je mi to moc líto. Kéž by se dal vrátit čas,“ napsala jí paní Iva.

„Je to tak strašně smutné, nejhorší věc, která se rodičům může stát. Velmi s Vámi soucítím, ale to jsou jen prázdná slova... Protože vím, že Vám musí být strašně, držte se,“ napsala paní Simona.

Policie případ stále vyšetřuje, nikdo nebyl obviněn. „Stále čekáme na vypracování znaleckých posudků, které poskytnou odpovědi na důležité otázky v případu,“ řekla mluvčí libereckých policistů Vlasta Suchánková. Mluvčí odmítla komentovat i vyšetřovací verze.

jyrka ( 9. listopadu 2016 13:10 )

On tam nelezl, oni ho tam narvali ty tři další dacani. To to všichni nechápete, že tu šlo o zabití ? Policie by měla obvinit ty tři, pokud jsou starší 15 let, jinak dojde k odložení

vitalika ( 9. listopadu 2016 12:34 )

 Co tady všichni plácate že to dáva ona do novin jako by ste neznali blesk jak šmejdi staci se jí kouknout na fb.A udělat si z toho článek.

dandova ( 9. listopadu 2016 12:23 )

Proboha, je to osobní tragédie. Stejně jako ten unesený kluk z garáže, hlavně se prezentovat na fb.

moiaza ( 9. listopadu 2016 11:06 )

Je to kruté když zemře dítě a zvláště takto zbytečně. Maminka by však chybu neměla stále hledat na druhých. Ani boží mlýny život jeho syna nevrátí. Možná stačilo, kdyby syn dokázal ve svých létech správně zhodnotit míru rizika, do kterého se pouštěl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání