Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na Nymbursku se srazil autobus s policejním vozem! Na místě zasahoval vrtulník

Na Nymbursku se srazil autobus s policejním vozem! Na místě zasahoval vrtulník. (ilustrační foto)
Na Nymbursku se srazil autobus s policejním vozem! Na místě zasahoval vrtulník. (ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: rc, ČTK - 
3. září 2016
09:17

Vrtulník musel zasahovat u obce Dymokury na Nymbursku! Před sedmou hodinou ranní se tam srazil autobus s policejním vozem.

K nehodě došlo na silnici mezi Jičínem a Poděbrady. Autobus vezl třicet lidí. Cestující jsou naštěstí v pořádku. V policejním voze seděli dva strážci zákona a oba dva byli zraněni. Pro jednoho z nich musel dokonce přiletět vrtulník!

„Šlo o nehodu autobusu a policejního vozu. Došlo ke dvěma zraněním, a to v policejním autě. Spolujezdec byl se zraněním letecky převezen do jedné z pražských nemocnic,“ uvedl Truxa.

Bližší informace o nehodě zatím nejsou známy. Autobus podle mluvčího údajně narazil do policejního auta. „Ale jestli se policejní auto otáčelo nebo někam odbočovalo, to nevím,“ uvedl Truxa. U obou řidičů byla provedena dechová zkouška na alkohol, která skončila s negativním výsledkem.

dfghjk ( 3. září 2016 18:39 )

Furt to říkám, nehody se nevyhýbaj nikomu, tak proč se běžné silniční kontroly neprovádí i u řidičů autobusů? A jak vidno, kontroly by neškodily ani u řidičům policejních vozů, kolikrát mají máslo na hlavě!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání