Na osmadvacetiletého muže si v neděli odpoledne políčili dva mladíci mezi 15 a 18 lety. Dvojice mu nabídla zprostředkování placeného sexu, když souhlasil, nalákali ho do chodby domu v Jungmannově ulici, aby se přesvědčili, že má peníze.

Jakmile vytáhl peněženku, jeden z pachatelů se mu ji snažil vytrhnout, ale protože se bránil, nepodařilo se mu to. Druhý útočník ho začal ihned napadat pěstmi do obličeje a do hlavy. Tím poškozený polevil stisk a peněženku mu ukradli,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Chvíli se zbitý muž s jedním z útočníků pral, druhý mu zatím ukradl 1400 Kč z peněženky. Oba pak společně utekli. Jeden z mužů byl vysoký přibližně 180 cm, štíhlé postavy, vlasy černé, nad ušima vystříhané a sčesané na stranu. Druhý pachatel měl asi 170 cm, atletickou postavu a vlasy nakrátko ostříhané.

Jakékoliv informace, které by nám pomohly k odhalení totožnosti pachatele, přijme kterákoliv policejní služebna nebo je možné využít i bezplatnou telefonní linku 158,“ doplnila mluvčí.